Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy felmérés szerint egy átlagos lány 20 éves koráig 20 férfivel csókolózik. Szerintetek?
Szerintem reális lehet, a tendenciákat tekintve.
Ellenben sok srác már örülhet, ha össze tudott akár egy csókot is hozni 20 éves korára..
Milyen felmérés? Megint a brit tudósok?
Jaj, hagyjatok már!
24 éves vagyok és 3 fiúval csókolóztam összesen, utóbbival 3 éve vagyok együtt.
Húúú, ez hogy lehetséges?
Hol van a felmérés?
Tudod, egy másik felmérés szerint a statisztikák 89,73%-át hasraütésre csinálják a gyakorikerdesek.hu oldalon.
24 évesen nekem is 3. A tesómnak sok pasija volt, neki ... szerintem 9. De a 20 éves kor szerintem nagyon fiatal a 20 fiúhoz. Nem amerikai a teszt? Olvastam valahol, hogy néhány éve kiderült, hogy tizen éves gyerekek (talán 12-16) rendeztek orgiákat. (értsd 5-6 gyerek egyszerre)
Mikor a szülők megtudták teljesen kiakadtak. Mikor a gyerekek megtudták, hogy ez nem szokás, ők meglepődtek. Mindegyik azért csinálta, mert azt hitte, hogy ez a normális.
Nekem 20 éves koromig 5 volt,most 26 vagyok és azóta csak 1-el gyarapodott a szám.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!