Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy felmérés szerint egy átlagos lány 20 éves koráig 20 férfivel csókolózik. Szerintetek?
Szerintem nettó baromság.
Gondolom ebben benne vannak azok is, akik nem pusziért kapják a márkás cuccokat, meg "bébiszitterkedik" Svájcban, meg hirdeti magát fősuli alatt, hogy gáláns urat kényeztetne.
Sok a ringló, ez tény.
De a csajok többsége még mindig normális. Aki pl. 16 éves korától 20 éves korig egy pasival van kapcsolatban, az egy pasival csókolózik. Ennyi!
Bármilyen hihetetlen, az a statisztika sokkal helytállóbb, hogy egy átlagos nő egész életében 5 férfival fekszik le.
Mondom átlagos! Nem a ribik!
Én összesen 6 sráccal csókolóztam, az utolsóval már két éve együtt is vagyok. 21L
Amúgy a környezetemben ez az átlag, egy barátnőm van csak, aki 16 pasival smárolt ennyi idős korára, de nálunk marhára nem ez az átlag.
20 évesen ott tartottam, hogy 1 pasival csókolóztam.
Azóta ez a szám megnőtt 3-ra.
Most vagyok 24.
Ez is csak azoknak a balf-szoknak probléma, akiket nem hajlandó egy csaj se megcsókolni, mert idióták :D
Egyébként ez milyen felmérés? :D Pizsiben megálmodtad a hétvégén?
Én 21 éves vagyok még nem csókolóztam... úr isten tudom...
Ilyenkor mi van?
Ez csak általánosítás és butaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!