Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az olyan nagy dolog, ha egy lány több fiúval is csokózik? Mármint a szexet értem, de a csók? Egy felmérés szerint egy átlagos lány 20 éves koráig 20 férfivel csókolózik. Szerintetek?
Hát.. Szvsz nem kezdenék érzelmek nélkül semmi intimitást, de kinek mi. Lehet, hogy én vagyok "régi módi" , vagy "normális" (esetleg abnormális a mai fiatalokhoz képest). :D
16/F
Nem érdekelnek a felmérések, mert lóf@**ra sem valók.
Nevezzen bárki régimódinak, rigolyásnak, abnormálisnak, aminek csak akar, de olyan lánnyal, aki minden szembejövő srácot lesmárol, sosem kezdenék.
Én is, ha valakivel csókolózom, attól már mindent szeretnék, ha van rá mód.
Érdekes és bizarr is egyben, aki egy ilyen belső széthasítottságról számol be, hogy neki külön vannak a testi meg a lelki élmények, meg szereti valakinek csak a testét, de a lelkét nem. Hiszen nem tudja kettévenni a kettőt, az illető testét a lelke mozgatja, a lelke erőtere teszi olyanná, ami. Hasonlítsd csak össze egy hullával. Ha egy másik lélek lenne benne, teljesen másmilyen lenne az az ember ugyanazzal a testtel, teljesen máshogy csókolna, máshogyan ölelne, másmilyen erőtere volna - talán úgy nem is tetszene.
Tehát a lélekhez is vonzódsz, amikor valakinek a testéhez vonzódsz. És jóval elementálisabb élményről beszélünk, mint kellemről... Legalábbis előbb jut eszembe a testi kapcsolatról a földrengés (de inkább az, hogy a föld és a menny összeér, vagy fogalmazhatnék úgy is, hogy téren, időn és testen kívül kerülünk), mint a kellem.:)
A kellem testi élmény, a szexuális élmények pedig pont hogy testen kívüliek. Pont azért csinálom, hogy kikerüljek a testemből. Ez a fő célom van vele.
Mihez is kezdjek egy olyan fiúval, aki nem akarja a lelkemet kézenfogni, hogy együtt kilépjünk a testünkből?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!