Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Mitől függ, hogy egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mitől függ, hogy egy lány ronda, szép vagy átlagos? Mitől függ ez?

Figyelt kérdés
2016. júl. 29. 10:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem ezen kell aggódni, a szépség relatív, valakinek biztosan tetszeni fog mindenki. De, hogy azért mégis válaszoljak a kérdésedre, szerintem az arc és az alkat a legfontosabb. c:
2016. júl. 29. 10:22
 2/5 anonim válasza:
100%
kisugárzás
2016. júl. 29. 10:23
 3/5 anonim ***** válasza:
A bőr nagyon sokat számít. Mivel az mindenhol van egy lány testén, nagyon meghatározó.
2016. júl. 29. 10:32
 4/5 Givin' Answers ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem ezek határozzák meg:

Arc, alak, kisugárzár, ápoltság(!)

Persze a szépség relatív.. De azért van egy ilyen általános "szépség, amit a többség szépnek gondol.

De azért kérdező, biztos vagyok benne, hogy el tudod dönteni, hogy valaki szép, átlagos vagy ronda. Legfeljebb egyesek máshogy gondolják majd.

Na persze meg nem minden a külső.

Nem dogok hazudni, sokat számít, de azért mindenki lehet szép ha ápolt, jó az alakja, jó a kisugárzása és ha az arcához illő frizurát visel.. Nem nagy ördöngősség, egy év alatt át lehet változni hercegnővé.

Persze ez nem fontos, nekem pl az ápoltság és a kisugárzás az igazán fontos (de azért ne legyen bányarém).

Remélem segíthettem!

2016. júl. 29. 10:51
 5/5 anonim ***** válasza:
75%

Nálam sokszor a belső tulajdonságok kívülről is megszépítenek egy adott lányt. Mármint úgy értem, hogy a belsője annyira megfog, hogy egy kis idő után már a külsője is vonz, annak ellenére, hogy tudom, hogy nem szép.

Egyébként nálam külsőre a szép mosoly és szép arc fog meg, illetve a testalkat is kicsit. Nem szeretem a pálcikákat, a teltebbeket sem, az arany középút a nyerő :)

19/f

2016. júl. 29. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!