Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok normális barátnőt találni?
Fiatal vagy, ismerkedj s nyiss több irányban. Pl ri>•••< féléket kerüld, ha kapcsolatot akarsz. Persze nem könnyű. A lényeg ne félj a visszautasítástól se! Leginkább normális lányt nehéz találni. Anno is sok haverom jött, h. milyen ri>•••<okat lehet találni. Meg egyik ki volt borulva: Rá volt indulva a csaj melleire s 9 tizede szivacs volt XD elis külte a f ba xD hogy oks ha picsit kerekiteni akarja, de ekkora kamut ne már... "mi pasik se tömjük a gyíkot nagyobbra" -ezen szakadtam.
Ismerkedj s ismerd meg a kiszemeltedet rendesen, ha egymásra találtok.
Az öcsém is veled egykorú, mostanába lépett ki a kocka életből. Megvolt az első csalódása. (csaj visszament exéhez aztán megcsalta a csajt a srác s hirtelen újra jó lett volna tesóm neki... Egy szó: Ribi)
De mondta: ...én normális kapcsolatot akarok, úgy mint te és x-y .
Mondtam neki: Fiatal vagy, majdcsak bele botlasz a nagy ő be. Nekem is 19évesen jött össze. (jópár éve együtt vagyunk)tervezzük a jövőnket már. Meg a párom nálam fiatalabb 2évvel ><
23 éves nő vagyok.
Hidd el vannak, normális lányok, de mi általában észrevehetetlenek vagyunk. Visszafogottan, lágyan öltözködünk, nem sokat megyünk el akárhova is.
Bár én erre a nyárra vörös lettem, és minden este mentem biciklizni. Az aranyos, visszafogott lányokat keresd! Ismerd meg őket, és kiderül hogy milyenek. 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!