Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak tényleg ezek az átlagos pasik? (lent)
Mert ha igen akkor akár főbe is lőhetném magam, tuti egyedül halok meg.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Imádom amikor egyik kérdés generálja a másikat.
Gondolom nagyon felzaklatott a "nem minden nőnek alfahím kell" c. kérdésem, ezért gyorsan feltettél egy kérdést, hogy választ kapj milyenek is lehetnek azok az átlagos pasik. :D
Nem, csak ha tényleg az ilyenek az átlagosak, vagy átlagalattiak akkor esélyem sincs senkinél.
pl: nem értem mi a gond seth rogennel.
Mikor vésitek már bele abba a csöppnyi agyatokba, hogy mindenkinél mást jelent az átlagos, ergo relatív!
Pedig ezt tényleg nem olyan bonyolult felfogni...
Ha rákattintassz a linkre, vicces lesz. Csináld ! :D
30/f
Szerintem elegen kifejtik a kérdés alatt hogy ez változó és páran le is írják ők hova tennék a mások által linkelteket. Seth-el több gond is van egyrészt túlsúlyos másrészt úgy néz ki (számomra) mint egy nagyra nőtt óvodás a göndör kis cuki hajával a bárgyú arckifejezésével és ezzel az én vagyok a kicsi Boby a szomszédból kérek cukrot kisugárzásával. Ez persze az én személyes véleményem.
A linkelt kérdés alatt belinkelt emberek sztárok én a legtöbbjükre 6-7-et adnék ha 10-es skálázunk szóval nem az átlag alját linkelték de valóban a legtöbbjük nem kiemelkedő szépség szerintem sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!