Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jövök be az átlagos/csúnyább lányoknak?
Általában nálam a lányok szoktak kezdeményezni. Megszoktam már, hogy a lányok megdicsérnek, hogy jól nézek ki. De ezt eddig csak olyanoktól tapasztaltam, akik nekem is bejönnek. Még sohasem fordult elő, hogy egy olyan lány, aki nekem nem tetszik, egy jó szót szólt volna hozzám. Legtöbbször, amikor velük beszélek, azt érzem, mintha még le is néznének, pedig én nem szoktam bunkó lenni.
Igazából valahogy túl fogom élni, csak érdekel miért van ez.
A lányok általában tudják, hol a helyük. Nálam pl. senki nem próbálkozott soha, így tudom, ha én próbálkoznék, kb. el lennék küldve.
Ez nem azt jelenti, hogy nem helyes pasikról álmodozom, vagy hogy rosszul bánnék veled. Sőt, a legkönnyebb olyannal kedvesnek lenni, akiről tudod, hogy tudja, hogy nincs a szinteden, így nem flörtölsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!