Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak tényleg ezek az átlagos pasik? (lent)
Mert ha igen akkor akár főbe is lőhetném magam, tuti egyedül halok meg.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Az ég szerelmére! Tessék már felfogni, hogy egyéni ízlés kérdése ez a dolog. Emiatt aztán mindenkinek van esélye megtalálni azt, akivel kölcsönösen vonzódnak egymáshoz.
Csak egy példa: Rengeteg nőnek tetszik mondjuk Brad Pitt. Nekem speciel egyáltalán nem jön be, egyenesen nyálasnak tartom, nem férfias, számomra nem helyes, nem az esetem. Ugyanez van bármelyik másik férfival. Van akinek tetszik egy adott férfi és van akinek nem. Mindenki az egyéni ízlése alapján választott, ennyi történt csak.
A baj az, hogy több az aki senkinek nem jön be, mint aki akárkinek is...
Köszönöm válaszaitokat.
Én számomra a tökéletes nő sokak szerint közel se mondható jónak, max közepes mások szerint jó szívvel.
Szerintem sokan fogalomzavarban szenvednek. Az "átlagos" nem azt jelenti, hogy mennyire tetszik, hanem hogy mennyire elterjedt. Ilyen szempontból tök korrektek a válaszok, nagyjából fedik azt, hogy milyen arcú pasik mászkálnak odakint. Mi ezen a felháborító?
Pl nekem az #1 válaszában mindhárom átlagosnak számít, szoktam ilyen pasikat látni napi szinten, nem akad meg rajtuk a szemem, de ha a személyiségük olyan, akkor tudok hozzájuk vonzódni (és nálam ez a max, ennél többet külsővel nem lehet elérni, még a jóképűnek számító pasik se mozgatnak meg kizárólag kinézet alapján)
A #7-es átlag felettije tényleg az, mert ilyet nem sokat látni, ettől függetlenül nem igazán jön be, akkor már inkább a szerinte "átlag alatti", ha nem épp hajótörés után készült volna a kép, szerintem teljesen rendben lenne.
Sunshinedoll válasza ugyanilyen tekintetben tök korrekt, bár nekem egyik se tetszik, akit linkelt.
Nem értem, mi azon a felháborító, hogy van olyan arc, ami nem különleges, nem tűnik ki a tömegből? Az enyém is olyan, és? :D
Amindenit! Vannak itt igények rendesen, mint 9-eskének:
Brad Pitt átlagos,
Bruce Willi átlag alatti,
DiCaprio, elmegy, de csak fiatalon.
Hagyj egy golyót nekem is.
16-os, gondoltam van annyi sütnivalód, hogy leszűröd amit mondani akartam.
Nekem ők nem átlag felettiek, csak átlagosak, és mások által kevésbé jó pasinak tartottakat tekintek az előzőeknél jobbnak.
A kérdés csak annyi, hogy ki a jó? A mindenkinek más aaz úgy nagyon tág fogalom. Nem hiszem, hogy anno tülekedés volt Jáksóért vagy John Dilworthért, pedig az első műsorvezető, a második pedig elismert rajzoló/animátor/rendező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!