Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányoknak tényleg ezek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak tényleg ezek az átlagos pasik? (lent)

Figyelt kérdés

Mert ha igen akkor akár főbe is lőhetném magam, tuti egyedül halok meg.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

2017. márc. 13. 20:35
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
7%

Azért vannak dolgok amiken nem lehet változtatni pl ronda orr, széles békaszáj, tojásfej, X-láb stb.

2017. márc. 13. 22:48
 22/31 anonim ***** válasza:

az átlag alattiak nálam bőven az átlagos fogalmába tartozik

akihez meg átlag felettit írtak, ők egyáltalán nem tetszenek, úgyhogy nem mondok rá semmit

2017. márc. 13. 22:54
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha az átlag pasi úgy nézne ki, mint akit az 1. hozzászóló linkelt, én a földi paradicsomban érezném magam ilyen téren. xD
2017. márc. 13. 23:12
 24/31 anonim ***** válasza:
91%

Na, pont így érzek én is, amikor a csajokról van ilyen kérdés, és az átlagosak közé kerülnek olyan gyönyörűek, akiknek a külsejéért a lelkemet odaadnám.

Sőt, az olyan kérdések esetében frankón eldől, hogy hozzám képest még az 'átlagon aluli' is szépségkirálynő.

Ennek ellenére van párom, aki valamilyen különleges rózsaszín köd miatt szereti a külsőmet, de én ahányszor a tükörbe nézek, esküszöm elmorzsolok egy könnycseppet.

Tudom, hogy ez nem segít, de jól esett kiírni magamból.

21/L

2017. márc. 13. 23:12
 25/31 anonim ***** válasza:
85%
Érdemes lenne azokat a kérdéseket is látnod, mikor nagyon szép arcú, csinos lányokra írják pasik, hogy semmi extra / átlagos stb.
2017. márc. 13. 23:15
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Mit takar a "ronda" orr?

Széles száj? Vannak hírességek elég "fura" ajkakkal megáldva, mégis bomlanak értük a nők.

Tojásfej? Megfelelő frizura a teljes fej alakját képes másnak mutatni. (Nyilván ha kemora jársz épp, akkor kilőve, de az azért nem olyan gyakori, meg akkor nem hiszem hogy ez a legnagyobb bajod :D )

X-láb? A párom pl örülne, ha megúszná annyival. Bár ő igazából annak örül, hogy vannak lábai, nem kellett levágni anno a balesetben, ami óta alig tud járni. (Csak szóvirág volt amúgy, nem igazán vágyakozik másra, megtanulta elfogadni magában azt, amin nem tud változtatni, amúgy meg igyekszik kihozni a legjobbat a helyzetből) Lehet, hogy elspoilereztem a "párom" szóval, de hátha nem: van barátnője. Wow.

2017. márc. 13. 23:24
 27/31 anonim ***** válasza:
85%

Nem tudok más nevében beszélni sajnos, de elmondom az én egyéni véleményemet.

Ha már többen is (előző kérdésben is) ismertebb személyeket hoztak fel példának: Nekem Seth Rogen, Paul Rudd és Chris Evans is "átlag felettinek" számít, pedig aztán mind a hárman teljesen más karakterek. Mindegyikükben más fog meg: valamelyiküknek a mosolya, a haja, a szeme, vagy éppen a teste; esetleg az összes együtt :D Amire szeretnék kilyukadni az az, hogy lehet én olyan pasit tartok félistennek, akit más meg egyáltalán nem talál vonzónak, vagy vica versa.

Ezeket a dolgokat nem lehet így sablonosan bekategorizálni. :)

26/N

2017. márc. 13. 23:27
 28/31 Sunshinedoll ***** válasza:
79%

Szerintem a pasik csak k-ssoljanak, mikor azt látom a kommentekben, hogy aki már 55 kilónál nehezebb, az kövér nő, meg disznó meg ilyenek :D :D

Mindenki tudja, hogy a nők meg férfiak között kinek vannak nagyobb elvárásai :)

2017. márc. 14. 00:07
 29/31 anonim ***** válasza:
48%

Soha a büdös életben nem fogom megérteni, miért hiszitek azt, hogy Brad Pitt az etalon, és akinek más tetszik, annak Brad Pitt nem elég.

Brad Pitt apámnál idősebb, egy csövesre hasonlít. Lehet, hogy nektek, srácok, tetszik, nekem nem.

Nekem pl Seth Rogen bejön, de csak azért, mert "ismerem".

De értsétek meg, az, hogy Brad Pitt a ti számotokra van egy szinten, nem azt jelenti, hogy nekem is. Tehát ha nekem Brad Pitt ötös, nem azt jelenti, hogy NAGYOK az igényeim, hanem MÁSOK.

Most nézem a Sexiest Man Alive listát.

Dwayne Johnson - nem, mert kopasz, úgy néz ki, mint egy hegyi troll, annak ellenére, hogy "ismerem", és baromi jófej

David Beckham - soha nem jött be, nem miatta néztem focimeccseket, túl metro

Chris Hemsworth - tökéletes

Adam Levine - kis byzigyerek

Channing Tatum - qrva nagy feje van, mint aki kokszolt vagy alkesz

És ezek a legszexibb pasik. Ki szerint? Mert szerintem nem. Ötből egy.

Ti is lehet, hogy olyan csajra mondjátok, hogy csak ötös, aki a mellettetek ülőnek 10-es. Mert mindenkinek más az ízlése. Ha azt mondod, neked nem tetszik Adriana Lima, nem azt fogom hinni, hogy te jó ég, akkor ki tetszik, mert lehet, hogy Ariel Winter jön be. Objektíven nézne egyik sem szebb, az egyéntől függ, hogy ki tetszik neki.

2017. márc. 14. 02:10
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

Ne próbálkozz, már én is próbáltam párszor kifejteni ugyanezt, de jó esetben csak lepontoztak, rosszabb esetben még meg is kaptam, hogy hazudok. :D Pl Pitt szerintem se nagy eresztés, nem ronda, de semmi extra... Adam Driver pedig tök jó pasi számomra, pedig sokan röhögnek rajta, hogy hogy néz már ki.

Van még pár ilyen megosztó híresség. A pasiknak ajánlanám pár pasi ismerőssel megbeszélni, hogy Emma Stone, Nicki Minaj, Chloe Moretz, és mondjuk Maisie Williams mennyire néz ki jól. Róluk csak a saját haveri körömben hallottam már 1-től 10-ig mindent. Akkor ők tulajdonképpen jó nők, vagy sem?

Nos, mi kb ugyanígy vagyunk a pasikkal. Más emberek = más ízlések.

2017. márc. 14. 09:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!