Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem öszinték?
Nyugi, nincs tele ilyenekkel, elindul A-tól és befejezi Zs-nél. Olvasd el és tanulj belőle.
Egyébként ezt is tudnám bárkinek ajánlani: https://www.youtube.com/watch?v=K9yXyy5FNRM&t=13s
Ezen nagyon sokat lehet nevetni. :D :D
Tanár vagyok. Elmondanám, hogy kevés férfi gondolkodik logikusan és gyorsan. És bár sokszor logikusabbak a férfiak a nők sokkal gyorsabban gondolkodnak, már csak az érzelmi alapok miatt is. De ebbe ne menjünk bele.
A kérdésedre a válaszom: mert míg a fiúkat arra nevelik hogy mondd meg neki jól a véleményed, a lányokat arra, hogy ne adjanak hangot erősen a véleményüknek. Sokan szégyellik a libidójukat mert félnek attól, hogy ribban.cnak tartják őket stb.
Amúgy az én libidóm az egekben van és imádom a szexet, és most szex kapcsolatban vagyok. De én is csak szerelemből fekszem le. Igen, össze lehet adni, szeretem az illetőt, de most csak ennyire kellek neki, így vele vagyok. A nők többsége utál érzelmek nélkül szexelni, mert amikor szexre vágyunk, nem rideg kefélésre vágyunk hanem érzelmekre.
Amúgy meg a szexualitás elég bensőséges dolog, nem kötelessége veled őszintének lennie erről, bocsi. Senkinek semmi köze hozzá.
Kár is neked bármit mondani kérdező, te úgyis találsz mindenben kivetni valót, mert nem olyan sötét mint a te agyi szinted.
",mégis a hideg rázza őket ki az érzelmes pasiktól."
Ne a te saját sz..r tapasztalatodból indulj ki. Nem te vagy a világ közepe. Bocsi. :D :P
Fejezd már be a p..csogásodat, szégyent hozol a férfi társadalomra a viselkedéseddel és az önsajnálatoddal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!