Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz a nők szemében 29 éves férfiként még mamahotel lakni?
Valahol volt egy karikatúra a magyarországi helyzetről, de nem találtam, viszont emlékszem, hogy mi volt rá írva.
"Nem az árak magasak, Te vagy csóró!"
"Az nem tud elköltözni, aki nem is akar. És nem csak Pest létezik, vannak kisebb városok, ahol lehet kapni olcsóbban lakást."
Igen, van, ahol már 60-ért is bérelhetsz. Akkor marad kemény 24 ezred kajára, rezsire, ruhára, közlekedésre, szórakozásra, stb. Én szerencsés vagyok, hogy olyan szakmám van, amivel normálisan lehet keresni, így külön tudtam költözni, de ez nem mindenkinek adatik meg. Látszik, hogy nő vagy, mert fogalmad sincs, milyen az, ha magadat kell eltartanod.
Szerintem nem gáz. Én is 29 vagyok és bizony-bizony otthon lakom. Hogy miért? Mert így olcsóbb és barátnőm perpillanat nincs sajnos, akivel együtt tudnék élni. De éltem már más településen tök egyedül, vagy barátnővel, tehát életképes vagyok úgy is. Csak így nehéz.
A pénz hazaadása és a kiszolgálás meg érdekes kérdés. Marha sokat dolgozom otthon is (szellemi munkát) és ezért szinte semmire sincs időm; viszont csak az előző hónapban annyit hazaadtam ilyen-olyan dolgok megvásárlásával, ami bőven átlépi a magyar átlagbért. Szóval szerintem én marhára nem vagyok gáz.
23#
Most a minimálbérből indulsz ki. De ha vki 29 évesen minimálbért kap, akkor az a legkisebb gondja a párkeresésnél, hogy a szüleivel él. Még egy mcdonaldsban is többet kapnak. Diákmunkával többet kerestem 10 éve. És ez nem anyagiasságról szól. Egyszerűen ha vki ennyire nem ambiciózus, ennyire nem tud érvényesülni az életben, hogy egy közepes fizetést összehozzon, amiből el tudja tartani magát egy albérletben... én erre nem tudnék kapcsolatot alapozni. De én 18 éves korom óta nem lakkm otthon.
24#
Értem én, hogy sok pénzt hazaadsz. De ha jól értem a házimunkából egyáltalán nem veszed ki a részed. Ez párkapcsolatban kb akkor működne, ha fizetsz bejárónőt. Mert egy dolgozó nő nem fogja tolerálni, hogy nem csinálsz semmit /én anyaként sem tolerálnám, nem vagyok bejárónő. A 10 éves gyerekem is kiveszi a részét a házimunkából./
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!