Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz a nők szemében 29 éves férfiként még mamahotel lakni?
Figyelt kérdés
2017. máj. 6. 18:28
1/31 anonim válasza:
Picit jobban fejtsd ki.
Nem szándékszol elköltözni mert...
El akarnál költözni csak..
2/31 anonim válasza:
Ha apád, anyád mos főz takarít rád, akkor nagyon gáz. Ha kiveszed a részed az otthoni dolgokból anyagilag és munkában is, akkor nem gáz.
3/31 anonim válasza:
ha tényleg úgy laksz otthon mint egy hotelben, elvárod a szüleidtől a kiszolgálást az gáz mindenki szemében!
4/31 A kérdező kommentje:
Drága az albérlet.
2017. máj. 6. 18:42
5/31 anonim válasza:
hogyismondjam....ha még valami másba is bele lehet kötni akkor szokott gáz lenni a szemükben.....pl kinyalják a hátsód mindent eléd raknak tehát szupermamahotel effektus....de te vagy a jelentős családi vagyon várományosa akkor belefér....de ha szimpla anyagi háttér van és az orrod kicsit nagyobb az ideálisnál akkor mamahotelgázság aktíválódik
6/31 A kérdező kommentje:
Adok minden hónapban pénzt a szüleimnek, a házimunkából is kiveszem a részem.
De ettől ez még "mamahotel" lakom, a tény az tény, akárhogy is szépítgetjük.
2017. máj. 6. 18:44
7/31 A kérdező kommentje:
* "ez" nélkül
2017. máj. 6. 18:44
8/31 anonim válasza:
Nekem amíg otthon kellett laknom, mert még az albérletet sem tudtam megengedni magamnak, a fizetésem egy részét mindig hazaadtam, mert tisztában voltam az ott(hon)lakás költségeivel. De a kortársaimtól elég kevés hasonlót hallottam, különösen a hercegnőktől.
9/31 anonim válasza:
Ha adsz pénzt és nem szolgáltatók ki magad, akkor az nem mama hotel.
10/31 anonim válasza:
Nincs jogom ítélkezni más felett, mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja. De véleményem szerint, ha valaki ennyi idősen még a szüleivel él, az nem egészséges. Genetikailag hiányzik belőle az önállóság, ha nem igényli azt, hogy ennyi idősen már legyen egy önálló kis élete. A különköltözés nem csak azt jelenti, hogy fizeti az albérletet. Ott van még mellette az, hogy igényli és képes is arra, hogy ellássa magát, a saját maga ura legyen és felelős legyen azért, ami körülötte van, Ő akarja megteremteni maga köré azt, amiben él, ne elégedjen meg azzal, hogy más majd a feneke alá teszi a cuccokat. Ez a felnőtté válással jár. Sajnos igen, ennek ára van, és rohadt magasak az albérlet árak, de én azt mondom, ez csak egy kifogás, hogy valaki ezért ne tudna elköltözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!