Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire gáz a nők szemében...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz a nők szemében 29 éves férfiként még mamahotel lakni?

Figyelt kérdés

2017. máj. 6. 18:28
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:

Picit jobban fejtsd ki.

Nem szándékszol elköltözni mert...

El akarnál költözni csak..

2017. máj. 6. 18:35
 2/31 anonim ***** válasza:
69%
Ha apád, anyád mos főz takarít rád, akkor nagyon gáz. Ha kiveszed a részed az otthoni dolgokból anyagilag és munkában is, akkor nem gáz.
2017. máj. 6. 18:39
 3/31 anonim ***** válasza:
ha tényleg úgy laksz otthon mint egy hotelben, elvárod a szüleidtől a kiszolgálást az gáz mindenki szemében!
2017. máj. 6. 18:42
 4/31 A kérdező kommentje:
Drága az albérlet.
 5/31 anonim ***** válasza:
hogyismondjam....ha még valami másba is bele lehet kötni akkor szokott gáz lenni a szemükben.....pl kinyalják a hátsód mindent eléd raknak tehát szupermamahotel effektus....de te vagy a jelentős családi vagyon várományosa akkor belefér....de ha szimpla anyagi háttér van és az orrod kicsit nagyobb az ideálisnál akkor mamahotelgázság aktíválódik
 6/31 A kérdező kommentje:

Adok minden hónapban pénzt a szüleimnek, a házimunkából is kiveszem a részem.

De ettől ez még "mamahotel" lakom, a tény az tény, akárhogy is szépítgetjük.

2017. máj. 6. 18:44
 7/31 A kérdező kommentje:
* "ez" nélkül
2017. máj. 6. 18:44
 8/31 anonim ***** válasza:
Nekem amíg otthon kellett laknom, mert még az albérletet sem tudtam megengedni magamnak, a fizetésem egy részét mindig hazaadtam, mert tisztában voltam az ott(hon)lakás költségeivel. De a kortársaimtól elég kevés hasonlót hallottam, különösen a hercegnőktől.
2017. máj. 6. 18:45
 9/31 anonim ***** válasza:
Ha adsz pénzt és nem szolgáltatók ki magad, akkor az nem mama hotel.
2017. máj. 6. 18:49
 10/31 anonim ***** válasza:
25%
Nincs jogom ítélkezni más felett, mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja. De véleményem szerint, ha valaki ennyi idősen még a szüleivel él, az nem egészséges. Genetikailag hiányzik belőle az önállóság, ha nem igényli azt, hogy ennyi idősen már legyen egy önálló kis élete. A különköltözés nem csak azt jelenti, hogy fizeti az albérletet. Ott van még mellette az, hogy igényli és képes is arra, hogy ellássa magát, a saját maga ura legyen és felelős legyen azért, ami körülötte van, Ő akarja megteremteni maga köré azt, amiben él, ne elégedjen meg azzal, hogy más majd a feneke alá teszi a cuccokat. Ez a felnőtté válással jár. Sajnos igen, ennek ára van, és rohadt magasak az albérlet árak, de én azt mondom, ez csak egy kifogás, hogy valaki ezért ne tudna elköltözni.
2017. máj. 6. 18:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!