Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire gáz a nők szemében...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz a nők szemében 29 éves férfiként még mamahotel lakni?

Figyelt kérdés

2017. máj. 6. 18:28
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

"Ha adsz pénzt és nem szolgáltatók ki magad, akkor az nem mama hotel."

Akkor az micsoda?

"nem szolgáltatod ki magad"

Kifejtetnéd?

2017. máj. 6. 18:56
 12/31 anonim ***** válasza:
43%
Ennyi idősen már minden nőnél kizáró ok. Akkor is, ha ők maguk is mamahoteleznek.
2017. máj. 6. 19:00
 13/31 A kérdező kommentje:

"rohadt magasak az albérlet árak, de én azt mondom, ez csak egy kifogás, hogy valaki ezért ne tudna elköltözni."

Ezt megjegyzem.

2017. máj. 6. 19:03
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Ewing-ok Texasban???....fejenként dúsgazdagok voltak mégis Ellie anyjukkal éltek egy fedél alatt
2017. máj. 6. 19:12
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

"és rohadt magasak az albérlet árak, de én azt mondom, ez csak egy kifogás, hogy valaki ezért ne tudna elköltözni."

A nettó minimálbér 84 788 Ft. Kb. ennyinél kezdődik Pesten egy albérlet, és akkor még nem ettél, nem ruházkodtál, nem fizettél rezsit, stb. Havi 200 nettó alatt nem lehet különköltözni.

2017. máj. 6. 19:34
 16/31 anonim ***** válasza:
25%

"Havi 200 nettó alatt nem lehet különköltözni."

Az nem tud elköltözni, aki nem is akar. És nem csak Pest létezik, vannak kisebb városok, ahol lehet kapni olcsóbban lakást.

2017. máj. 6. 19:43
 17/31 anonim ***** válasza:
40%

van egy haverom aki 29 evesen otthon lakik.meg

A meloja miatt

Ideje nincs hazimunkazni nem h csajozni

12-12 dolgozik jelenleg kethetente 1 nap szabad akkor segit otthon meg egyeb

Szal en megertem h otthon lakik

Penze lenne lakast venni de minek ha tulkep csak aludni tisztalkodni es enni jar haza ?

Szal nem zavarna ha pl ilyen helyzetben lenne

2017. máj. 6. 19:50
 18/31 anonim ***** válasza:
44%
Ne haragudj, de nekem gáz de úgy érzem, hogy lassan neked is. Nekem már 22 évesen meg volt az igényem arra, hogy a magam ura legyek és elmentem dolgozni egyetem mellett. Igenis lehet olcsó albérletet találni Pesten is, csak azt látom, hogy a fiataloknak túl nagyok az igényei.
2017. máj. 6. 19:58
 19/31 anonim ***** válasza:

Nézd, amíg a párjelölted szintén mamahotel-lakó, addig nincs mit szégyellnetek egymás előtt.

(Amúgyis igen kevesen keresnek annyit, hogy egy saját lakást gründoljanak egyedül, az albérlet meg kábé egy lakástörlesztés ára.)

2017. máj. 6. 20:07
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem ez a "gáz", hanem hogy olyan az ország helyzete, hogy aki nem keres elég jól, az egyedül nem tud elköltözni otthonról. Akinek nem gazdagok a szülei, nem valaki mással (férj vagy feleség) él, nem kap nettó 200-at, az általában nehezn tud mozdulni.
2017. máj. 6. 20:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!