Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz a nők szemében 29 éves férfiként még mamahotel lakni?
"Ha adsz pénzt és nem szolgáltatók ki magad, akkor az nem mama hotel."
Akkor az micsoda?
"nem szolgáltatod ki magad"
Kifejtetnéd?
"rohadt magasak az albérlet árak, de én azt mondom, ez csak egy kifogás, hogy valaki ezért ne tudna elköltözni."
Ezt megjegyzem.
"és rohadt magasak az albérlet árak, de én azt mondom, ez csak egy kifogás, hogy valaki ezért ne tudna elköltözni."
A nettó minimálbér 84 788 Ft. Kb. ennyinél kezdődik Pesten egy albérlet, és akkor még nem ettél, nem ruházkodtál, nem fizettél rezsit, stb. Havi 200 nettó alatt nem lehet különköltözni.
"Havi 200 nettó alatt nem lehet különköltözni."
Az nem tud elköltözni, aki nem is akar. És nem csak Pest létezik, vannak kisebb városok, ahol lehet kapni olcsóbban lakást.
van egy haverom aki 29 evesen otthon lakik.meg
A meloja miatt
Ideje nincs hazimunkazni nem h csajozni
12-12 dolgozik jelenleg kethetente 1 nap szabad akkor segit otthon meg egyeb
Szal en megertem h otthon lakik
Penze lenne lakast venni de minek ha tulkep csak aludni tisztalkodni es enni jar haza ?
Szal nem zavarna ha pl ilyen helyzetben lenne
Nézd, amíg a párjelölted szintén mamahotel-lakó, addig nincs mit szégyellnetek egymás előtt.
(Amúgyis igen kevesen keresnek annyit, hogy egy saját lakást gründoljanak egyedül, az albérlet meg kábé egy lakástörlesztés ára.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!