Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen házban szeretnél lakni?
Figyelt kérdés
A realitások talaján maradva, milyen házban szeretnél élni, ha dolgozol jó pár évig, és lehetőséged lenne megépíttetni azt? Mik a fontos szempontok? Természetesen úgy, hogy a pároddal együtt (ezért került ebbe a kategóriába).2014. aug. 31. 00:38
1/28 anonim válasza:
Valami elhagyatott helyen, ahol a kutya sem jár, a várostól jó messze.
2/28 anonim válasza:
Családi ház.. legyen nagy kert,garázs, emelet stb :)
3/28 anonim válasza:
Passzív ház. Hogy ne legyen rezsiköltségem. :)
4/28 anonim válasza:
családi ház, egy gyönyörű kertvárosi részen
6/28 anonim válasza:
Én 25 éves vagyok, még tanulok, de mellette van jövedelmem! Van már megtakarításom is és szerintem szüleim is valamennyivel támogatnának. Ha a leendő ( mert még nincs ) barátnőm is beszállna valamivel, akkor egy 1,5 szobás panelakást fenn tudnék tartani és közepes hitellel + önköltséggel együtt meg is tudnánk vásárolni. Közeli terveim ezek, aztán ki tudja? ( informatikát tanulok :D )
8/28 anonim válasza:
Családi. Amire futni fogja, mert én nem akarok szülői támogatásból lakást kapni. Ha pedig minden jól megy és jelenlegi barátommal maradok, akkor az egyetem után lesz lehetőségünk idővel egy ilyenben lakni.
9/28 anonim válasza:
Loftban
Ha esetleg valaki nem tudná a Loft az az hogy régi gyárépületek,raktárépületek át vannak alakítva lakássá.
De vannak belőlük tetőtéri lakások is.
Ami miatt szeretném a nagy belmagasság és a hatalmas tér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!