Hol laksz most? Hová szeretnél költözni, vagy hol szeretnél lakni?
Miért szeretsz, vagy nem szeretsz ott lakni, ahol? És miért szeretnél oda költözni, ahova?
A nemedet, és korodat is írd le légyszi.
Somogy megyében lakok---Budapesten szeretnék élni!
Egy kis unalmas falu ahol most élek ezért költözök/nék Pestre:)
20/L
Szerbia->Vajdaság/Bácska->Zenta
Szeretek itt lakni, de legszivesebben elmennék Los Angelesbe vagy New Yorkba =D
Fehérváron lakom és Siófokra szeretnék költözni. Igazából semmi gondom nincs ezzel a várossal mert nagyon szeretem, de Siófok szerintem sokkal hangulatosabb és a Balaton miatt is jobban vonz. Bár ilyenkor télen ott sincs nagy élet, de maga a város is nagyon tetszik.
18/F
Londonban laknék nagyon szívesen,vagy Szegeden (:
amúgy Pesten lakom ... de Szegedet nagyon imádom,Londont meg inkább nem részletezem :D
Szabolcs megyében Nyíregyházán élek és nem szeretem :D síkság és egyhangúság kevés szórakozóhely alig koncertezik itt a világvégén valaki...
Álmaim városa pedig Péééécs!!! oylan 2005 körül voltam először és tetszett, aztán voltam 2008 vagy 2007ben és akk már eldöntöttem itt akarok élni!!:D és fogok is és járni fogok túrázni a Mecsekbe és ott leszek minden koncerten és wááá:D "Pécs szeretlek, Imádlak"
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!