Hol laksz most? Hová szeretnél költözni, vagy hol szeretnél lakni?
Miért szeretsz, vagy nem szeretsz ott lakni, ahol? És miért szeretnél oda költözni, ahova?
A nemedet, és korodat is írd le légyszi.
Most Pesten lakom, de Spanyolországban szeretnél élni:)
Ha itthon kellene választanom, valami pici faluba mennék nyugatra. Ahol békében sok sok állattal lakhatnék egy farmon. Spanyolban meg az Atlanti Óceán mellett laknék egy hasziendán:) Ajjaj! Holnap nyerek a lottón és már itt se vagyok!:)
Baranya megyében lakok, azon belül Pécsvárad.. Utálok itt lakni, kisváros és túl sok itt az idióta ember...
Györbe szeretnék költözni legjobb barátnöm miatt mert ott lakik :)
"A legtöbb ember oda menne, Te meg lelépnél? :D Ajjaj, milyen az anyósod Neked?"
Ne tudd meg :S De nem csak miatta mennék el. Tömeg van, sok a bunkó, kosz van, szmog, stressz, hajléktalanok. Kinek kell ez? Ne akarjatok ide jönni..
Én anyósomtól 5 percre lakom. :D
Én nem beszélek vele, pontosabban, ő velem, mert nem szeret, hogy miért, azt nem mondta meg. Ő nem jön ide hozzánk, de a párom jár haza, így egyeztünk meg.
Budapest déli peremén lakom, ahonnét régebben el akartam költözni, de már egy ideje nem. Szép, csendes nyugodt környék, nem érzem hogy ettől besavanyodnék, legalábbis mindig az ellenkezőjét mondják rólam. Egy nyaralót azért szeretnék, ahol nyáron tölthetném az időm nagy részét a Balatonnál.
30/F
17/L
Csöngén lakok
Mew Yorkba mennék
Jó csöngén élni imádom
De de new york az álmaim városa
És és én mindenképp,bárhogyan de elakarok jutni ide!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!