Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság miért mondják sokan azt, hogy nem számít nekik a külső ez nem hazugság?
Mindig azt mondom, nekem fontos, hogy vonzódjak az illetőhöz, ami nincs meg mindenkivel, viszont a legkevésbé köthető a külső megjelenéshez. Mindenféle alkatú és megjelenésű férfihoz vonzódtam már. Alacsony és magas, kövér és sovány, szőke és barna, kölyökképű és karakteres arcú, csupasz és szőrös, fiatal és idős, szóval amit csak akarsz. Egyszerűen nincs közös nevező köztük, pedig kerestem már. Furcsa dolog ez.
Volt, amikor megláttam és azonnal vonzódtam hozzá, volt, amikor idő kellett hozzá vagy egy meghatározó közös élmény. De így direkte rágyúrni, hogy megszépül majd, ha jobban megismerem, annak sose láttam értelmét én sem.
Mert van benne valami. Nyilván nem szószerint kell érteni, de a lényeg, hogy nem a külső a legfontosabb. Szerettem már olyan lányt is, akit a világ legrondábbjának nevezett egy barátom és objektív szemmel is valóban csúnya lány. De egyszerűen beleszerettem valahogy és így ő volt a legszebb nekem, vágytam rá, akartam őt.. persze nem jött össze a dolog vele. Kész elmebaj. Így utólag, hogy elmúltak az érzelmek, vissza tekintve rá csodálkozom, hogy szépülhetett meg ennyire csupán az érzésektől. De ahogy az érzések elmúltak, most már újra csak egy csúnya lánynak látom.
Nem egy lánytól hallottam már, hogy a barátjukat vagy akikért épp oda vannak azokat először kinézet alapján érdektelennek találták, legalábbis nem vonzónak, de ahogy megismerték őket, úgy szerettek beléjük és lettek ezáltal vonzóak a szemükbe.
Szerintem a külső csak egy gát és nem cél. Persze ezzel kisebbségben vagyok szerintem, de ezt tudom. A gond ott van amikor az ember nem lát tovább az orránál. Amikor képtelen megérteni, hogy mások nem úgy gondolkoznak, ahogy ő. Hogy az emberek nem egyformák. Hogy az én véleményem nem általános igazság, csak egy nézőpont.
Lehet neked erősebb hangsúly van a külsőn, de van akinél nem. Különbözünk és ez jó.
Utolsó:
Igaz részbeb,amit írtál,csakhogy a lányok nem is kezdenek olyan pasival,aki nekik külsőre nem jön be.Amit te írtál az úgy van,hogy a lánynak ugyan nem tetszik külsőre a pasi,de megismeri és ezáltal lesz szimpatikus,de ehhez baráti kör kell, akik először randiznak,azoknál ez nem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!