Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Manapság miért mondják sokan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság miért mondják sokan azt, hogy nem számít nekik a külső ez nem hazugság?

Figyelt kérdés
Amikor kérdezik tőlem, hogy milyen lányok jönnek be én megmondom nekik, hogy fontos az, hogy külsőre is vonzódjak hozzá, nem kéne olyan lány aki nem tetszik küllemre, de a belsőre összepasszolnánk. Ilyenkor néha mondogatják nekem azt, hogy ismerjem meg jobban, mert megtetszett megszépülhet belülről, de én ezt sose éreztem. Úgy érzem aki normális kapcsolatot szeretne az olyan partnert választ magának, akivel külsőre, belsőre minden passzol és valahol ezt a külső nem számít közhelyet nem érzem őszintének.
2017. ápr. 19. 19:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
59%
Senki nem mond ilyet. Igenis számít. Csak nem mindenkinek azonos szempontok alapján. Ráadásul valakinek az jön be, ami másnak nem. Van olyan nő aki a vékony karakteres arcú pasikat kedveli, van aki a mackós gyerekeseket. Szerencsére nem vagyunk egyformák. Viszont az igaz, hogy a kor előrehaladtával egyre fontosabbak a belső tulajdonságok a külsőhöz képest, ami úgyis megváltozik.
2017. ápr. 19. 19:14
 2/14 Ypszilon1980 ***** válasza:
48%

Mindenkinek számít a küldő, csak az arányok mások. Aki azt állítja, hogy nem, az hazudik.

Nem az lesz neki az elsődleges, de alapvetően ahhoz, hogy vonzódjon valaki valakihez, ahhoz kell, hogy külsőleg is tetszen neki.

2017. ápr. 19. 19:35
 3/14 anonim ***** válasza:
0%

A rozmárt ismerem, azóta cuki. Valahogy így ?

30/f

2017. ápr. 19. 19:35
 4/14 anonim ***** válasza:
30%
Igenis létezik olyan, aki nem külső alapján választ párt. Te például felőlem lehetsz bármilyen szép, rohadsz belülről, így semmi pénzért nem kellenél.
2017. ápr. 19. 19:39
 5/14 Lazy Lover ***** válasza:
37%
a "nők" hazudják azt hogy jaj nekem nem számít a külső elég ha 1 férfi kedves meg romantikus
2017. ápr. 19. 19:42
 6/14 anonim ***** válasza:
53%
Ezt a "nem szamit a kulso" meg "belso szepseg" suket dumakat a csunya emberek nyomatjak :D Hogyne szamitana mar a kulso..
2017. ápr. 19. 19:53
 7/14 anonim ***** válasza:
35%

Mert aki ilyet mond - nő vagy férfi - az fejben "levonja" azokat, akik nem tetszenek neki. Pl férfi azt mondja, hogy nő, akkor a kövéreket nem veszi "nőszámba" vagy nő azt mondja, hogy férfi, akkor nem gondol alacsonyakra.

Ez olyan, mint amikor régen anyukád megkérdezte, mi legyen az ebéd, és te azt mondtad, mindegy. De azt úgy értetted, hogy azok közül a kaják közül, amiket szeretsz, mindegy.

2017. ápr. 19. 19:54
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Ha lány mondja ezt, akkor mondd azt, hogy bagoly mondja verébnek! Ők mind külső alapján választanak párt.
2017. ápr. 19. 19:57
 9/14 anonim ***** válasza:
61%

Ezt nem csak manapság mondja mindenki, már régen is ez volt a duma.

Ezt élethazugságnak hívják. Igazából mikor kimondja, komolyan is gondolja, hiszen, ki szeretne magára felületes, csak a külsőségekre adó emberként gondolni?

A valóság persze más, de ezt sosem ismerné el magának, hiszen akkor azt is el kellene ismernie, hogy nem az a "nekem csak az számít, hogy milyen ember a másik" típus, ami azért valljuk be elég népszerű énkép.

2017. ápr. 19. 20:04
 10/14 Ypszilon1980 ***** válasza:

#7:nekem tetszik ez az okfejtés,és van is benne nem kis igazság.

A külső fontos tényező,de ez nem azt jelenti,hogy csak az a fontos.Ha a lelke,vagy a gondolkodása nem jön be,vagy bunkó,tiszteletlen,akkor mindegy milyen szép.Bár azért egyes nők képesek erre áldozni mindent és csak,mert jól néz ki a pasi,vele marad,hiába bunkó.

2017. ápr. 19. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!