Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet olyan, hogy valaki rondának tartja magát, mások pedig nem? Csak kegyesen hazudnak neki, vagy miért van ez?
Figyelt kérdés
2015. nov. 21. 20:55
1/8 anonim válasza:
Van ilyen, itt is volt, aki rondának tartotta magát, láttam róla képet, és én nem tartottam rondának, sőt, de ettől nem javult az önértékelése. Aki rossz passzban van, nem fogja jónak látni magát.
3/8 anonim válasza:
Én csúnyának látom magam,viszont a visszajelzések nem ezt mutatják...
4/8 A kérdező kommentje:
Mik lennének azok a visszajelzések?
2015. nov. 21. 21:06
6/8 A kérdező kommentje:
És szerinted van bennük valami, vagy hazugságnak tartod?
2015. nov. 21. 21:12
7/8 anonim válasza:
Több helyen is megírtam, hogy abszolút ronda ember nincs. Valakinek mindig elnyered a tetszését.
Aki betegesen sokat foglalkozik azzal, hogy hogyan néz ki, annak valószínűleg BDD (Body dysmorphic disorder ) pszichológiai betegsége van. Ezt általában lehet kezelni, akár gyógyszeresen is.
8/8 Fish1 válasza:
Általában az önbizalomhiányos embereknél fordul elő. Nulla önértékelés, halom negativitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!