Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Manapsag miert kell farkat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapsag miert kell farkat noveszteni a noknek es puncit a ferfiaknak?

Figyelt kérdés

Hiszek az egyenlosegben, de ez nem azt jelenti, hogy tunjenek el a ferfi es noi szerepek. Mind a ket nem ember, de vannak kulonbsegek, amikre alapul ez az egesz szerepesdi.

Peldaul a ferfi az erosebb nem, o a vedelmezoje a nonek, ez egy ferfi szerep, ha ez felcsereljuk, nem normalis. Ez csak egy pelda a temara, ne konkretan erre szoritkozzunk.

Ez az egesz, mar nem is az etikarol szol, hanem a buszkesegrol..."Nehogy mar csak neki lehessen, megtehetem en is" alapon.

18/F :P

2017. ápr. 15. 13:52
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 A kérdező kommentje:
Azzal nem azt mondtam, hogy en nasa tudos vagyok, te meg debil. Arra celoztam, hogy nem feltetlenul kell atelned valamit, hogy ertsd azt.
2017. ápr. 15. 16:23
 62/66 anonim ***** válasza:
55%

A melegekkel, biszexekkel, stb. szexuális kisebbségként kellene bánni. Kisebbségként, tehát nem azt sulykolni az emberekbe, hogy ez a normális, ez a jó. Hanem azt, hogy létezik ilyen is, ezzel együtt kell élni, de igazából az ember nem így lett kitalálva. Milo, akit ajánlottam, szintén azt hangsúlyozza, hogy ez egy genetikai zsákutca, és semmi esetre sem normális, pedig ő maga is meleg. Nem megváltoztatni szeretném az irányultságukat, nem akarom, hogy ők is heterok legyenek. A hozzáálláson szeretnék változtatni, ami az online sajtó egyik oldalából az emberekre ömlik, hogy az lgbtqiasdf...stb. közösség tagjai NORMÁLISAK, mert nem, ez eltér a normától, és úgy gondolom, hogy ezzel mindenkinek tisztában kellene lennie. A fiatalok, akik éppen most alakítják ki a saját értékrendjüket, azt olvassák mindenhol, hogy ez jó, nyugodtan legyél ilyen, sőt, te is vonulj az utcára, és légy büszke a másságodra. A hozzáállás ellen vagyok, nem a homoszexualitás ellen.

Hogy milyenek zavarnak? Akik rájátszanak, és erőszakosan el akarják fogadtatni a világgal, hogy ők melegek és ez látszik is rajtuk.

Ami a drogot illeti, nem tudom, melyik vidéken élsz, de a biofű országos mértékű probléma. Budapesti vagyok, néha-néha meglátogatom egy baranyai barátomat, ott többen szívják, mint ahányan nem. De a hírekből ítélve Borsod, Nógrád és Jász-Nagykun-Szolnok se marad ki a jóból. Értelmesnek tűnsz, szerintem nem kell magyaráznom, miért nagyobb probléma, mint az alkohol: olcsó, kiszámíthatatlan, jobban felkelti a gyerekek érdeklődését stb. Vond le a következtetést. Ha példát szeretnél tőlem, hogy mégis honnan érkezik rám a nyomás, hogy fogadjam el a biofüveseket, keress rá a kifejezésre az Indexen és a 444-en, két, többszázezres olvasottságú hírportálon. (Senki nem kényszerít, hogy ezeket olvassam, tudom.)

Lehet, hogy felfújom ezeket, de számomra zavaróak.

Igen, határozottan állítom, hogy a feminizmus célja, hogy a nők ne tartozzanak senkihez, a férfiak pedig bábként tartozzanak a nőkhöz. Te nevetsz ezen, pedig szerintem szomorú.

Ezt, és a véleménydiktatúrát, amiről beszélek, alátámasztja, hogy a 48-as válaszoló ezeket állította:

- 23 éves

- nem csinál papucsot a barátjából

- nem akar a munka miatt még évtizedeket várni a szüléssel

- szereti a férjét, szeret örömet okozni neki, kiszolgálni

- a nők többsége eltúlozza a házimunka mértékét

- ők a nők szégyenei, és a legtöbb nő képtelen a háztartásvezetésre (igen, ez utóbbi már túl van azon a bizonyos határon)

Lepontozták, és kétlem, hogy kizárólag az utolsó miatt.

2017. ápr. 15. 16:24
 63/66 anonim ***** válasza:
62-es 48- as nem nő
2017. ápr. 15. 17:24
 64/66 anonim ***** válasza:
42%

Van itt sok feminista,

úgyhogy fel is tenném a kérdésem:

Miért mindig a nők és férfiak közötti béregyenlőtlenségen függtök (nem tudom, abban a munkakörben, amiben én vagyok, a férfiak is pont ennyit keresnek), és miért nem lehet szót emelni a REGIONÁLIS bérkülönbségek mellett?

Ugyanis Budapest 200 akárhány ezer és Szabolcs megye 100 akárhány ezer havi átlagkeresete között tényleg ott van egy jelentős különbség!

Egyébként én is az egyenjogúságban hiszek, de nem az egyenlőségben. Oké, ha valaki nőként fel akarja cipelni a 100 kilós szekrényt a tizedikre, legyen, de tőlem ne várják el. :D

21/L

2017. ápr. 15. 17:28
 65/66 anonim ***** válasza:
66%

"A melegekkel, biszexekkel, stb. szexuális kisebbségként kellene bánni. "

És ez a hétköznapi élet során miben kellene, hogy megnyilvánuljon?

Amúgy szexuális orientációra büszkének lenni tényleg nettó hülyeség, ezt aláírom.

"Ami a drogot illeti, nem tudom, melyik vidéken élsz, de a biofű országos mértékű probléma. "

Igen, a biofű tényleg probléma, vannak területek, ahol már alkohol helyett is azt veszik, de azt állítani, hogy generálisan nagyobb probléma, mint az alkohol, meredek. Alkoholfogyasztásban élmezőnyben jár az országunk.

"Ezt, és a véleménydiktatúrát, amiről beszélek, alátámasztja, hogy a 48-as válaszoló ezeket állította"

Te is értelmesnek tűnsz, de itt ez nagyon abszurd. Aki véleménydiktatúrát eszközölt, az egyedül ő volt.

Én nem fogok kiszolgálni senkit, nem tartom olyan dolognak, amire büszkének kell lenni, hogy ő kiszolgálja a férjét és egyedül csinálja a házimunkát, mert ő a nő. Ha ő így érzi jól magát, csinálja, nekem ehhez semmi közöm.

De nekem eszem ágában sincs kevesebbnek tartani magam azért, mert nem így élek.

Én is szeretem a barátomat, és nem kell arra gondolni, hogy nem teszek meg neki semmit. Nem kiszolgálom, hanem kedveskedek neki, és ugyanígy ő is nekem.

Papucsot sem csinálok belőle, de irányítani sem hagynám, nem is akarna irányítani, egyenrangú partnerek vagyunk.

A házimunka megosztása pedig alap, pedig tudok takarítani és főzni is. Nem értem, miért kellene egyedül nekem takarítani, ha mindketten dolgozunk és mindketten "koszoljuk", használjuk a lakást.

Én nem nézem le azt a nőt, aki önszántából magára vállalja ezt a dolgot, de nehogy már én valami szégyen legyek (max. álmotokban), mert nem így szervezem az életem, nem így működik ez a mi párkapcsolatunkban. :D

2017. ápr. 15. 19:06
 66/66 anonim ***** válasza:

Mert a feminizmus az egyenjog elérése óta praktikusan nézve kifulladt.

Viszont még van benne pénz.

2017. ápr. 16. 02:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!