Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Manapsag miert kell farkat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapsag miert kell farkat noveszteni a noknek es puncit a ferfiaknak?

Figyelt kérdés

Hiszek az egyenlosegben, de ez nem azt jelenti, hogy tunjenek el a ferfi es noi szerepek. Mind a ket nem ember, de vannak kulonbsegek, amikre alapul ez az egesz szerepesdi.

Peldaul a ferfi az erosebb nem, o a vedelmezoje a nonek, ez egy ferfi szerep, ha ez felcsereljuk, nem normalis. Ez csak egy pelda a temara, ne konkretan erre szoritkozzunk.

Ez az egesz, mar nem is az etikarol szol, hanem a buszkesegrol..."Nehogy mar csak neki lehessen, megtehetem en is" alapon.

18/F :P

2017. ápr. 15. 13:52
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
77%
Akkor nincs miről beszélni, nem tudom mi a francnak írtad ki az ostoba kérdésed, ha még normálisan nem is vagy képesd kifejteni az álláspontod. Csak kinyilatkoztatod, hogy vannak és kész, én pedig azt mondom, hogy mindenki éljen úgy, ahogy neki jól esik.
2017. ápr. 15. 14:32
 22/66 anonim ***** válasza:
75%

#2 vagyok, és annak ellenére is lepontoztak, hogy úgy gondolom, egyenlő fizetést kellene kapnia ugyanazért a munkáért férfinak és nőnek.

Ez már rég nem a nemi szerepekről szól. Az a lényeg, hogy "mindenki azt csinálhasson, amit akar", és ennek az egyik válfaja a feminizmus.

Tolhassa mindenki a másik arcába erőszakosan, hogy ő leszbi, meleg, biszex, transznemű, vagy egyéb, a heterotól eltérő irányultsága van, nekem pedig KÖTELEZŐ elfogadni.

Lehessen bárki drogos, az ő döntése, nekem kötelező elfogadni azzal együtt, hogy lehet, hogy egyszer a barátnőmet fogja megtámadni az utcán egy "trip" közben.

Lehessen az utcán élni, kéregetni, zaklatni az embereket, kötekedni velük, nekem pedig ezt is kötelező elfogadni.

Lehessen minden nő rövid hajú, karrierista, önálló, független, szabad szájú, törtető. Olyan, aki megveti azt, aki családot szeretne, és hisz a hagyományos értékrendben. Nekem ezt is kötelező elfogadni. Nehogy véletlen bármelyik nő is tartozzon valakihez, nőnek érezze magát, hiszen az megalázó és lealacsonyító.

Kötelező elfogadni, mert ha nem, akkor megaláznak, és kirekesztéssel, gyűlölködéssel fognak vádolni. Vagy ha nem, akkor épp lepontoznak.

Megjegyzem, több komoly kapcsolaton vagyok túl, és egyik barátnőmet sem küldtem soha a konyhába, sőt, rendszeresen főztem nekik. (Volt, aki viszonozta is.) Nem takaríttattam ki velük a lakást miközben a kanapén fetrengtem és böfögtem. Nem néztem cselédnek egyik barátnőmet sem, legalább annyi házimunkát végeztem, mint ők, és igyekeztem többet is. Nem gátoltam őket a karrierjükben, sőt, ösztönöztem őket, ha kitűztek valami célt maguk elé, legyen az egy munkahely, vagy csak egy tanfolyam.

De ettől az erőszakos emancipálódástól rosszul vagyok, egyik sem volt ilyen.

2017. ápr. 15. 14:34
 23/66 A kérdező kommentje:
En nem mondom neked, hogy olyan legyel, ha eskuvo utan, te akarod a karodba venni a ferfit es atvinni a kuszobon, nyugodtan. Tessek, kaptal egyben egy peldat is. :)
2017. ápr. 15. 14:36
 24/66 anonim ***** válasza:
95%

Először is: 18 évesen szerintem még korai játszani a nagy férfit és pattogni a női meg férfi szerepeken, talán majd ha felnősz és találkozol igazi nőkkel nem csak a korosztályoddal.

Aztán, mindenki úgy osztja ki a szerepeket ahogy akarja, nem értem mások miért avatkoznak bele más életébe. Téged például miért érdekel, hogy Józsi főz, takarít és maradt otthon a gyerekkel míg Erzsi ment vissza dolgozni mert az ő munkája kevésbé rugalmas? Vagy Annát nem kell megvédeni egy nagy és erős férfinak mert 180 centis, kondizik és mma edzésre jár és kb. bármelyik pasinak lerúgja a fejét?

A férfi-nő szerepek nincsenek köbe vésve,a kultúra és a szokás alakítja őket. Ami régen furcsa volt az ma normális, ami most fura az holnap lesz elfogadott.

2017. ápr. 15. 14:43
 25/66 A kérdező kommentje:
En amugy sem hiszek abban, hogy raerotessem a masikra az akaratomat, inkabb probalom vele megerteti, es ha egyetert velem, az erkolcsi alapon legyen nala, ne pedig azert, mert eroszakos modon rakenyszeritem.
2017. ápr. 15. 14:44
 26/66 anonim ***** válasza:
93%

Egyeseket láthatóan frusztrál az, hogy a nők szerepének átalakulása a férfiak szerepének átalakulását is maga után vonja, bár mivel ez nem egy támogatott és erőltetett folyamat, csak az utóbbi évtizedben válik érezhetővé. Pedig lehet, kevesebb fiú és férfi szenvedne depressziótól és önbizalomhiánytól, ha nem várnának el tőlük a ma alapvetőnek számító elvek mellett - egyidejűleg - teljesen anakronisztikus viseledési mintákat is.

A rátámadásról csak annyit, ha a támadónak vagy támadóknak fegyvere van, akkor pont kitörölheted az erőddel, nemtől függetlenül :)

2017. ápr. 15. 14:46
 27/66 A kérdező kommentje:

24. Vannak meg nalam is fiatalabbak, akikre erdemes odafigyelni.

A masik meg, hogy mi emberek, egy egeszet alkotunk, ez a tarsadalom, nem csak jozsirol meg szerenarol van szo.

2017. ápr. 15. 14:48
 28/66 anonim ***** válasza:
Mi volt a probléma a 2-es és a 22-es hozzászólásommal? Indoklás esetén elfogadom, hogy a válaszom nem hasznos, de kíváncsi vagyok.
2017. ápr. 15. 14:49
 29/66 A kérdező kommentje:
26. Tegyuk fel, nincs fegyvere. Tenyleg ne ezen lovagoljatok mar. :D
2017. ápr. 15. 14:50
 30/66 anonim ***** válasza:
80%

" A férfi eltartja a családot .. amíg a nő gyereket nevel - szül és szoptat. "

Na ez az. Az apának nincs köze a gyerekneveléshez, egy csomó férfi csak meggyártja aztán foglalkozni meg már nincs türelme hozzá. A nő meg nem csak annyiból kellene hogy álljon, hogy szül és szoptat basszus. Tényleg milyen az ilyennek nő?

2017. ápr. 15. 14:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!