Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapsag miert kell farkat noveszteni a noknek es puncit a ferfiaknak?
Hiszek az egyenlosegben, de ez nem azt jelenti, hogy tunjenek el a ferfi es noi szerepek. Mind a ket nem ember, de vannak kulonbsegek, amikre alapul ez az egesz szerepesdi.
Peldaul a ferfi az erosebb nem, o a vedelmezoje a nonek, ez egy ferfi szerep, ha ez felcsereljuk, nem normalis. Ez csak egy pelda a temara, ne konkretan erre szoritkozzunk.
Ez az egesz, mar nem is az etikarol szol, hanem a buszkesegrol..."Nehogy mar csak neki lehessen, megtehetem en is" alapon.
18/F :P

38 as nem szeretsz főzni? Pedig azt zsigeri szenvedéllyel kellene szeretnie egy nőnek. :D
Az ideális nő reggeli első gondolata, milyen ebédet csináljon? Továbbá az, hogy melyik mosószert kellene megvenni, hogy kivigye a foltot a piszkos ruhából. Elég egyszer felmosni vagy biztos ami biztos menjünk át rajta kétszer?
Illetve további fontos gondolat, megnézni a google-ban hogyan maradhatunk 30 évig érdekesek és kívánatosak párunk számára? Na meg milyen fejőgépet vegyek majd ha elapad a sressztől a tejem.

"Ez csak fikazas, ami mutatja szintedet. Nalad az a vita, hogy "ro.adj meg". :)"
Nagyon jól tudod, hogy hazudsz. :) Érdekes, a másik válaszolóval kulturáltan eszmét tudunk cserélni. Egy darab trágár mondatom nem volt egyikőtök felé sem. Csak te még arra sem vagy képes, hogy értelmesen kifejtsd az álláspontod, csak írsz egy buta frázist, amit meg sem magyarázol, de azért úgy van és kész. Tényleg egy kisgyerek vagy még.
"A magamutogató felvonulás mellett azt sem tartom helyénvalónak, hogy ezek a szexuális irányultságok normálisnak vannak beállítva. "
Hogyan kellene szerinted bánni a melegekkel/biszexekkel/stb.? Milyen viselkedést várnál el? Mit kellene maga után vonni annak, hogy "nem normális" az orientációjuk? Ha valaki szerint normális, akkor mi van? Attól, hogy "nem normális" (bár függ attól, hogy mit nevezünk normálisnak, még a tudományban sincs konszenzus erről), nem lesz holnaptól hetero. Ha pedig azt várnánk, hogy viselkedjenek aszerint, hogy ők nem normálisak, akkor ez mit jelentene? Nem lehet szólásszabadságuk? Alsóbbrendű polgárok lennének? Nem tudom, mit kell ebből ekkora ügyet csinálni, akár a melegjogi aktivistáknak, akár az ellenzőknek. Hol érdekel az bárkit is, hogy xy vele azonos neműt szeret? Nagyon túl van tolva ez a téma.
"Két átlagos férfi kézenfogva az utcán nem zavar. "
Akkor milyenek zavarnak?
"Nem tudom, milyen oldalakat olvasol, vagy követsz Facebookon, de aki ellenzi a drogosokat, azt elég csúnyán ki szokták osztani."
Attól is függ, hogy mit értünk drogos alatt. A droghasználatnak is vannak szintjei. Vannak a következő adag érdekében raboló, léhűtő, lecsúszott, esetenként hajléktalan heroinisták, fogatlan, lepukkant metamfetamin/kokain használók, bár tény, hogy ebben az országban nem sokan. Dizájner drogokat használók többen.
Szerintem az simán csak idióta, aki azt gondolja, hogy őket el kellene fogadni akkor is, ha bűnözők és leveszik róluk a felelősséget.
De emellett létezik rekreációs célú droghasználat is. Léteznek kulturált, egészséges emberek, akik néha elszívnak 1-1 füves cigit. Akik őket mocskolják, de a hetente-kéthetente való lerészegedést elfogadják, megérdemlik a leszólást szerintem.
Ebben az országban addiktológia terén a legnagyobb probléma az alkohol és a bagó. Ezek sok illegális szernél veszélyesebb drogok.
"Volt már néhány nagyszabású kampány azért, hogy mindenhol dekriminalizálják a hajléktalanságot Magyarországon, és több másik, "A szegénység nem bűn" jelszóval, ami szintén arra ment ki, hogy lehessen kéregetni büntetlenül bárhol. Nem gondolom, hogy demagógia lenne azt állítani, hogy a közvélemény arra ösztönöz engem, hogy fogadjam el, hogy ő ezt az életet választotta. "
Itt egyetértek azzal, hogy a szegénység nem bűn, és, hogy nincs közünk ahhoz, hogy ő ezt az életet választotta, viszont azt gondolom, hogy senkinek nem kéne, hogy kötelessége legyen eltűrni azt, hogy egy bűzös, mocskos ember foglalja a helyet a járműveken, és azt sem, hogy belemásszon az ember privát szférájába, amikor kéreget. Egyszerűen undorító, rontják a higéniát, és ehhez már közünk van, szerintem a legtöbb embert zavarják.
"Nem akarom megváltoztatni a rövidhajú, babakocsi égető feministákat, de ellenérzéseim vannak azzal szemben, hogy ennyi teret és ekkora megjelenési felületet kapnak nyilvánosan. "
Szerintem kissé felfújod.
"Ezt az egyensúlyt hivatott megbolygatni a feminizmus. "
Szerinted a feminizmus célja az, hogy a nő ne tartozzon senkihez, a férfiak pedig bábként tartozzanak a nőkhöz? :D

Utolsó: Elég szomorú, hogy a cikkek is mindig azt írják, hogy a nőnek mit kell tenni azért, hogy a pasija kitartson mellette, ennek a fordítottját még sehol nem olvastam:/
Csak a nő legyen mindig friss, üde és szexre kész.

Lenyegtelen, hogy mennyire koltoi, a tartalom a lenyeg most.
Nem itelem el, amit irsz, csak azert, mert nem vagy a szavak embere, vagy nyelvtanilag helytelen es igazat sem fogok azert adni, mert helyesebben, szebben irsz, mint a masik. Erre hajlmsak az emberek...

Nem olvastam végig a kommenteket mert valószínű felidegesíteném magam. De gondolom jött a sok emancipunci hogy igenis én nő vagyok és farkam van.
Nos én ugyan csak 23 éves nő vagyok de legalább NŐ vagyok nem akarok papucsot csinálni a páromból nem 37 évesen fogok szülni hogy "jajj én munkamániás vagyok meg egzisztenciát teremtek". Igen is kiszolgálom a férjem mert szeretem csinálni szeretem hogy neki jólesik napvégén lefeküdni és pihenni. Nem osztom meg vele a házimunkát mert az én pofám égne hogy nem birok kitakaritani egy 3 szobás lakást meg bepakolni a mosógépbe meg elmosogatni 3 tányért. Itt is látok egy csomó ilyen kérdést hogy nem segít a párja a házimunkába milyen szemét stb a nők szégyenei az ilyenek

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!