Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Manapsag miert kell farkat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapsag miert kell farkat noveszteni a noknek es puncit a ferfiaknak?

Figyelt kérdés

Hiszek az egyenlosegben, de ez nem azt jelenti, hogy tunjenek el a ferfi es noi szerepek. Mind a ket nem ember, de vannak kulonbsegek, amikre alapul ez az egesz szerepesdi.

Peldaul a ferfi az erosebb nem, o a vedelmezoje a nonek, ez egy ferfi szerep, ha ez felcsereljuk, nem normalis. Ez csak egy pelda a temara, ne konkretan erre szoritkozzunk.

Ez az egesz, mar nem is az etikarol szol, hanem a buszkesegrol..."Nehogy mar csak neki lehessen, megtehetem en is" alapon.

18/F :P

2017. ápr. 15. 13:52
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
79%

Ez az esküvős egy idióta példa, ne haragudj, de látszik, hogy 18 éves vagy, ha ilyeneken ragadsz le. Azt hittem, hogy fontos társadalmi kérdéseket feszegetsz majd a kérdés alatt, de semmi. Egy nagy 0, ami írsz.

Ezért inkább a #22-esre reagálok.

"Tolhassa mindenki a másik arcába erőszakosan, hogy ő leszbi, meleg, biszex, transznemű, vagy egyéb, a heterotól eltérő irányultsága van, nekem pedig KÖTELEZŐ elfogadni. "

Mi neked az "arcodba tolás"? A magamutogató felvonulás, vagy ha naponta 20x henceg vele olyan kontextusban is, ahová nem is illik oda? Vagy pedig az, hogy felvállalja, hogy nem hetero, és ugyanúgy viselkedik a párjával nyilvánosan mint ahogy a heterok (kézen fogva járás, puszi...stb.)? Ha az előbbi zavar, akkor megértem, hogy nem fogadod el, ha a második, akkor viszont szerintem veled van a probléma. Vagy már azt sem tudod elfogadni, hogy léteznek meleg/biszex/transznemű emberek? Ez esetben is veled van a probléma. Hol érint ez téged? Gondolom te egy nőies, hetero lányt szeretnél magad mellé.

"Lehessen bárki drogos, az ő döntése, nekem kötelező elfogadni azzal együtt, hogy lehet, hogy egyszer a barátnőmet fogja megtámadni az utcán egy "trip" közben. "

Senki sem akar arra kötelezni, hogy fogadd el, hogy valaki bármilyen okból megtámadja a barátnődet. Vagyis biztos van, akinek elmebeteg álláspontja van, de ilyen társadalmi jelenség nincs, nem létezik ilyen közvélemény, hogy el kellene fogadnod, hogy megtámadta, mert "trippelt".

És a drogosok túlzott elfogadása sem jellenző hazánkban, sőt, itt még túlzottan elítélők, logikátlanok is (ésszerű, tudományos tényekre alapozott arany középút kellene).

Szítiszta demagógia, amit leírtál.

"Lehessen az utcán élni, kéregetni, zaklatni az embereket, kötekedni velük, nekem pedig ezt is kötelező elfogadni. "

Szintén demagógia. Szerintem ez a többséget idegesíti, én el is szoktam küldeni őket a francba.

"Lehessen minden nő rövid hajú, karrierista, önálló, független, szabad szájú, törtető. Olyan, aki megveti azt, aki családot szeretne, és hisz a hagyományos értékrendben."

Ha így érzi jól magát, miért ne lehetne? A nők többésge még mindig nem rövid hajú, karrierista elmebeteg feminista aktivista. És mit érdekel az téged, hogy megveti a családot? Kötelező mindenkinek családot alakpítani, akkor is, ha nem akar? Ha téged megvet, mert te akarsz, az miért érdekel? Befolyásolja a te életed, hogy xy mit gondol erről? Olyan nőt keresel, aki nem ilyen, nem igaz? Vagy a rövidhajú, babakocsi égető feminácikat szeretnéd megváltoztatni, jobb belátásra téríteni, hogy közülük az egyik legyen a jóságos tyúkanyó felesége a "hagyományos értékrendben" (?) hívő férfiaknak?

"Nehogy véletlen bármelyik nő is tartozzon valakihez, nőnek érezze magát, hiszen az megalázó és lealacsonyító."

Mit értesz az alatt, hogy "tartozzon valakihez"? :D

Már bocs, én nem vagyok véresszájú feminista, de nem leszek senkinek a tartozéka. :D Épp annyira tartozom a páromhoz, mint ő hozzám.

Az pedig szubjektív, hogy ki mitől érzi magát nőnek, ezek csak ilyen hangzatos frázisok. Az is egyénfüggő, hogy kinek mennyire fontos, hogy "IGAZI" nőnek/férfinak érezze magát.

2017. ápr. 15. 14:53
 32/66 A kérdező kommentje:
30. Ezt ne huzd ra az en "elmeletemre". Amit leirtam, az nem feltlen ezt allitja.
2017. ápr. 15. 14:54
 33/66 A kérdező kommentje:
31. Ez csak fikazas, ami mutatja szintedet. Nalad az a vita, hogy "ro.adj meg". :)
2017. ápr. 15. 14:56
 34/66 anonim ***** válasza:
96%

22-es

Az a probléma, hogy korlátozni akarod a nőket. Mert ha nem illik bele a tökéletes nőies nő sztereotipikus szerepébe az már egyből egy feminista, karrierista, erőszakosan emancipált nő. Neked férfiként milyen jogod van megmondani egy nőnek, hogy milyen legyen?? Elárulom, hogy semmi!

Ha egy nő katona, rendőr akar lenni hát legyen, ha rövid hajat, akar hordani acélbetétes bakanccsal meg katona mintás bő nadrággal akkor hordhassa. Neked és semmilyen másik férfinak nincs joga ahhoz, hogy a női szerepekre hivatkozva mondja meg, hogy milyen az igazi nő.

2017. ápr. 15. 14:57
 35/66 anonim ***** válasza:
25%

A magamutogató felvonulás mellett azt sem tartom helyénvalónak, hogy ezek a szexuális irányultságok normálisnak vannak beállítva. Nem a "közvéleményről" beszélek, hanem arról a jelenségről, hogy ha valaki kinyilvánítja azt, hogy szerinte ez nem normális, azonnal támadják. Ha tudsz angolul, ajánlmom ezzel kapcsolatban Milo Yiannopoulos írásait, beszédeit. (Ő egy vállaltan meleg újságíró, akinek elege van ebből az újfajta hozzáállásból.) Két átlagos férfi kézenfogva az utcán nem zavar.

Igazad van, senki nem akarja, hogy elfogadjam, ha megtámadnák a barátnőmet. Amiről én beszéltem, ott viszont az illető drog hatása alatt támadna. Nem tudom, milyen oldalakat olvasol, vagy követsz Facebookon, de aki ellenzi a drogosokat, azt elég csúnyán ki szokták osztani. Ez szerintem már kimeríti a közvélemény fogalmát.

Volt már néhány nagyszabású kampány azért, hogy mindenhol dekriminalizálják a hajléktalanságot Magyarországon, és több másik, "A szegénység nem bűn" jelszóval, ami szintén arra ment ki, hogy lehessen kéregetni büntetlenül bárhol. Nem gondolom, hogy demagógia lenne azt állítani, hogy a közvélemény arra ösztönöz engem, hogy fogadjam el, hogy ő ezt az életet választotta.

Nem akarom megváltoztatni a rövidhajú, babakocsi égető feministákat, de ellenérzéseim vannak azzal szemben, hogy ennyi teret és ekkora megjelenési felületet kapnak nyilvánosan.

Az utolsó bekezdéseddel egyetértek, épp annyira tartozik a nő a férfihoz, mint a férfi a nőhöz. Ezt az egyensúlyt hivatott megbolygatni a feminizmus.

Időközben már az is kiderült a válaszokból, hogy nincs jogom semmihez, de úgy éreztem, jobban teszem, ha reagálok.

2017. ápr. 15. 15:07
 36/66 anonim ***** válasza:
70%

"Neked férfiként milyen jogod van megmondani egy nőnek, hogy milyen legyen?? Elárulom, hogy semmi!

(...) Neked és semmilyen másik férfinak nincs joga ahhoz, hogy a női szerepekre hivatkozva mondja meg, hogy milyen az igazi nő."

Ezzel én férfiként is egyet tudok érteni. Ugyanakkor a nőknek is tudomásul kellene venniük, hogy ennek megfelelően nekik sincs több joguk megmondani, hogy milyen az igazi férfi. Ez azonban úgy tűnik, sokuk számára nem magától értetődő... inkább olyan, mintha sokuk szerint csak őket illetné meg ez a szabadság.

2017. ápr. 15. 15:14
 37/66 A kérdező kommentje:
Az eskuvos pelda, egy komolytalan tema, valoban, de ha melyebbre megyunk, tukrozi a hozzaalasod az egesz elethez. Frusztral, hogy nem a tied, ugy vagy vele, nehogy mar, csak neki lehessen... azert is.
2017. ápr. 15. 15:14
 38/66 anonim ***** válasza:
92%

Ez a "nehogymá" hozzáállás lehet, hogy a korosztályodban dívik, de az emberek többsége nem azzal tölti az idejét, hogy a kevés idejét a Földön azzal töltse, hogy másokat bosszantson.

Én nem tudok, nem szeretek, nem akarok főzni. Ez nem ellenkezés vagy tiltakozás. Próbáltam, normális ember már feladta volna a helyemben, de akkor sem ment. Ha tudnék is fincsit főzni, akkor is unnám. Ahogy unom a teniszt vagy a zongorázást.

Nem minden nőt, nem minden férfit érdekel ugyanaz. És az emberek többsége azt szereti csinálni, amit szeret csinálni.

2017. ápr. 15. 15:20
 39/66 A kérdező kommentje:

Pont, hogy nem masokrol szol, hanem rola, serti az egojat.

Mikor meg a korommal jottok, nem is a temarol van szo, hanem a tamadasrol... szinten a "rohadj meg" elv.

2017. ápr. 15. 15:30
 40/66 anonim ***** válasza:
Bocs, az első bekezdésem a 38-as válaszomban elég érdekes lett, sok lett benne az idő. Telefonról nem tudtam visszatekerni az elejére, hogy átolvassam.
2017. ápr. 15. 15:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!