Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha ismerősnek jelölom az elég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ismerősnek jelölom az elég jelzés neki?

Figyelt kérdés

Van egy férfi aki egy csoportos osszejovetelen úgy megnézett magának hogy azóta nem birom kiverni a fejemből, ráadásul ezt megelőző napon is kiszurtuk egymast egy teljesen másik helyen. :-)

Ez 3 hete volt, nincs facebookom, de azon gondolkozom hogy ez miatt csinalok ugyanis kicsi a világ egy jó baratnom ismeri ezt az Uriembert így a nevet megtudtam és felregisztralok az oldalra..

Ha ismerosnek jelolom és igazak lesznek a megerzeseim a "megnezesbol" adodoan elég jelzés ez ha ő neki járt az agyaban valami és kezdemenyez?

Kivancsisagbol kérdezem írni, már biztos nem írnék neki hisz aki akar valamit az teremt rá alkalmat. Bármire.:-)

Altalanossagban ha egy szamotokra nagyon vonzó nő akit utcarol munkahelyrol vagy barhonnan kiszurtatok magatoknak, ismerosnek jelöl reagaltok rá egyaltalan valamit vagy nem igazán erdekel a dolog...?

Köszönöm a válaszokat:-)

2017. ápr. 4. 21:56
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Én nem jelölném be ,akkor se. Aztán,ha nem igazol vissza úgy jársz,mint én..
2017. ápr. 5. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!