Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha ismerősnek jelölom az elég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ismerősnek jelölom az elég jelzés neki?

Figyelt kérdés

Van egy férfi aki egy csoportos osszejovetelen úgy megnézett magának hogy azóta nem birom kiverni a fejemből, ráadásul ezt megelőző napon is kiszurtuk egymast egy teljesen másik helyen. :-)

Ez 3 hete volt, nincs facebookom, de azon gondolkozom hogy ez miatt csinalok ugyanis kicsi a világ egy jó baratnom ismeri ezt az Uriembert így a nevet megtudtam és felregisztralok az oldalra..

Ha ismerosnek jelolom és igazak lesznek a megerzeseim a "megnezesbol" adodoan elég jelzés ez ha ő neki járt az agyaban valami és kezdemenyez?

Kivancsisagbol kérdezem írni, már biztos nem írnék neki hisz aki akar valamit az teremt rá alkalmat. Bármire.:-)

Altalanossagban ha egy szamotokra nagyon vonzó nő akit utcarol munkahelyrol vagy barhonnan kiszurtatok magatoknak, ismerosnek jelöl reagaltok rá egyaltalan valamit vagy nem igazán erdekel a dolog...?

Köszönöm a válaszokat:-)

2017. ápr. 4. 21:56
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Facebook nélkül is van élet. Nem hiszem, hogy emiatt kellene regisztrálnod egy hú de modern oldalra. Enélkül is meg tudjátok találni egymást, ha az kell.
2017. ápr. 4. 21:59
 2/21 anonim ***** válasza:
72%

Én nem vennélek komolyan. Ha a nők elvárhatják azt, hogy a pasi kezdeményezzen, ha az a pasi akar tőle valamit, szerintem én is elvárhatom ugyanezt. Ha akar tőlem valamit, merjen is odajönni,

23/F

2017. ápr. 4. 22:04
 3/21 anonim ***** válasza:
Első voltam. Egyébként lehet valakinek jelzés értékű, valakinek nem.
2017. ápr. 4. 22:05
 4/21 A kérdező kommentje:

Sajnos úgy nez ki máskor nem lesz már rá alkalom hogy személyesen lássuk egymast. Raadasul nem is vagyok benne biztos hogy nincs neki nő az eleteben de épp a jelolessel ő tenne meg az első lépést ha akarja.

Mas lehetőség arra nincs h osszefussunk az első "talalkozonk" is teljesen veletlenszeruen adodott....

2017. ápr. 4. 22:12
 5/21 A kérdező kommentje:
Ja és 20 vagyok talán ez ad nemi kibuvot a gyenge probalkozasomra hogy valamiféle kommunikáció kezdődjön köztünk:-)
2017. ápr. 4. 22:13
 6/21 anonim ***** válasza:

Adok neked egy kis kezdőlöketet:

szia :)

hogy vagy? mi újság veled?

Ha kérdezi, hogy honnan ismered őt:

láttalak az összejövetelen, de féltem odamenni hozzád

viszont szeretnélek jobban megismerni egy nyugodtabb környezetben

mit szólnál hozzá, ha meginnánk egy kávét valahol?

2017. ápr. 4. 22:19
 7/21 A kérdező kommentje:
Beszelni már tudok én is én a reakcióra lennék kiváncsi ki hogyan reagálna:-)
2017. ápr. 4. 22:21
 8/21 anonim ***** válasza:
51%
Sehogy nem reagálna. Max. visszajelöl.
2017. ápr. 4. 22:22
 9/21 A kérdező kommentje:
Te legalább is. :-) öt nem tudhatod így E/1ben fogalmaz kerlek.:-)
2017. ápr. 4. 22:23
 10/21 A kérdező kommentje:
ZZ*
2017. ápr. 4. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!