Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ismerősnek jelölom az elég jelzés neki?
Van egy férfi aki egy csoportos osszejovetelen úgy megnézett magának hogy azóta nem birom kiverni a fejemből, ráadásul ezt megelőző napon is kiszurtuk egymast egy teljesen másik helyen. :-)
Ez 3 hete volt, nincs facebookom, de azon gondolkozom hogy ez miatt csinalok ugyanis kicsi a világ egy jó baratnom ismeri ezt az Uriembert így a nevet megtudtam és felregisztralok az oldalra..
Ha ismerosnek jelolom és igazak lesznek a megerzeseim a "megnezesbol" adodoan elég jelzés ez ha ő neki járt az agyaban valami és kezdemenyez?
Kivancsisagbol kérdezem írni, már biztos nem írnék neki hisz aki akar valamit az teremt rá alkalmat. Bármire.:-)
Altalanossagban ha egy szamotokra nagyon vonzó nő akit utcarol munkahelyrol vagy barhonnan kiszurtatok magatoknak, ismerosnek jelöl reagaltok rá egyaltalan valamit vagy nem igazán erdekel a dolog...?
Köszönöm a válaszokat:-)
Úristen,be ne merd jelölni. Leírom az én sztorim.
Nos a férfi,aki qvára bejött nekem,szemezgettünk,flörtölgettünk. Aztán odahívott magához beszélgetni. Tök jól eldumáltunk. Megbeszéltük ,hogy bejelöljük facen egymást,én úgyus tettem,aztán persze le se szart,nem igazolt vissza. Ezzel megalázott,de persze nem tudja ,hogy lesz ennek még folytatása ,most egy ideig úgy teszek ,mintha letojnám,át nézek rajta meg hasonló. Aztán eljön az én időm a bosszú. Mert,hogy visszkapja...
UGYHOGY ISMÉTLEM,BE NE JELÖLD!! Ha akar valamit ,úgyis megtalál,ha nem akkor úgyis mindegy..
"Kivancsisagbol kérdezem írni, már biztos nem írnék neki hisz aki akar valamit az teremt rá alkalmat. Bármire.:-)"
Ez a gondolat rád nem vonatkozik?
Amúgy én azt gondolnám, hogy 90+ % eséllyel bejövök az illető lánynak, máskülönben nem jelölne be úgy, hogy nem is ismerjük egymást. Kicsit el is bíznám magam. Ráírnék, ha nem írna rövid időn belül, hogy mégis honnan ismerjük egymást stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!