Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy kis gondolatkísérlet?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kis gondolatkísérlet? Lányok/Nők ti benne lennétek egy ilyen kapcsolatban egy ilyen férfival?

Figyelt kérdés

Tehát tegyük fel, hogy van egy férfi az életetekben aki nagyon jóképű és okos, különleges és nagyon szeretetteljes és érzitek, hogy mennyire szeret titeket. Mindig kimutatja, megbecsül titeket sokszor meglep valami ajándékkal is. A tenyerén hordoz benneteket és nagyon gyengéd. Ezek mellett viszont oroszlán szíve van és férfias-magabiztos tud maradni, bármiben számíthattok rá. Az érzékeny oldalát csak nektek tárja fel de egyébként is általában kedves másokkal és jó humora van csak az egyetlen ember akihez tényleg közel áll az csak ti vagytok és ezért hozzátok ragaszkodik csak de hozzátok nagyon.

És tegyük fel megvan a lehetőség, felajánlaná hogy költözzetek össze. De ő elvonultan szeretne élni, távol az emberektől mondjuk egy erdőben, hegyvidéken stb egy szép nagy minimál stílusú házban max egy kisebb település van a közelben, mert ő hosszú távon nehezen bírja a sok ember közelségét és csak veletek szeretne leginkább kettesben lenni, őt ez teszi igazán boldoggá. Persze kettesben sem örökké mert szeretne tőletek babát is majd. Ez nem jelentené azt hogy sosem mennétek sehova vagy emberek közé csak picit ritkábban és akkor is inkább el szeretne utazni veletek világot látni, szívesen kint lenne veletek 1-2 hónapot évente mivel tegyük fel anyagilag megengedhetitek. Szóval lényegében azt szeretné, hogy olyan 80%-ban ő és a kis világotok a maradékban meg a világ többi része az emberekkel. És picit túlságosan is féltene titeket, nem szeretné ha a közeletekben idegen férfi lenne aki nem a barátotok vagy rokon, aki esetleg megzavarhatná az idillt.

Ti igent mondanátok egy ilyen kapcsolatra?

2017. márc. 24. 21:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Anthony Hopkins -Törés című filmje ugrott be hirtelen ... :)

Arany kalitka és a kulcs nálad?

Erröl írok egy verset...vagy nem.

2017. márc. 24. 22:28
 12/17 anonim ***** válasza:
78%
Egyébként mi hasonlót tervezünk a férjemmel, egy kanadai kis faluba fogunk költözni, a természetbe. Csak én nem leszek rabságban. Mindketten távmunkában dolgozunk, tehát ha nincs kedvünk, nem megyünk sehova. De én szeretek eljárni otthonról, kirándulni, sportolni, sőt néha rendezvényekre is járni.
2017. márc. 24. 22:29
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nem szeretném, hogy valaki betegesen ragaszkodjon hozzám, volt ilyen jellegű negatív tapasztalatom, többet soha. Szép ötlet a nyugodt élet, el is tudnám így képzelni a hétvégéimet, de nem az egész életem.
2017. márc. 24. 23:40
 14/17 Fish1 ***** válasza:

Nem.

A túlzott ragaszkodás és túlféltés nálam egyáltalán nem nyerő. Ezen kívül vannak fiú barátaim és ismerőseim, elég gáz lenne, ha azon dolgozna a pasi, hogy lekopjanak.

Meg az mi, hogy idegen férfi a nő közelében? Ha pl. férfi kollegái vannak a nőnek, akkor az már gáz, vagy ezt hogy érted pontosan?

Összességében nekem az jön le, hogy a pasi birtokolni akarja a nőt, mint valami tárgyat.

2017. márc. 24. 23:59
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem,mert több a fiúbarátom,mint a lány.Meg ha az Isten háta mögött akarna élni,abban nem lennék partner,annál kényelmesebb vagyok.
2017. márc. 25. 02:23
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez szóról szóra az én életem amit leírtál. Menekülnék.
2017. márc. 25. 05:54
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem. Pedig szeretem a természet közelségét és néha vonzó alternatíva lenne, hogy elvonuljak a világból. De szeretem az emberek társaságát is.

Ezen kívül rosszul viselem, ha valaki féltékeny típus és azt is, hogy én viselem az ő érzelmi életének összes terhét. Ez a kettő sok esetben amúgy is kéz a kézben szokott együtt járni.

2017. márc. 25. 06:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!