Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ez az "ember" vagy mi lenne ez, rendben van?
Lehet, hogy én vagyok a maradi 23 éves férfi fejjel, de erre nem találok magyarázatot. Ennek az embernek konkrétan mi a baja? Tényleg itt jár a világ?? Ebből lesz majd valamikor férfi, ez kell a lányoknak? Hát ez lesújtó jövőkép. Egyedül én gondolom azt, hogy ez nincs rendben? Vagy ez is egy meleg? Ráadásul 22 éves, ahogy kiderítettem. Már nem itt kéne tartania szellemileg!!
ki tudj az a nö hogynézki valami szutkyos banya:D
félre ne értétek nem vok emo :D
"ez az afc-s Tomi szokott lenni a Viva-n a Szexi vagy nemben is zsűri tagként"
Tényleg, én is ott láttam először, csak akkor még nem tudtam ki az, de a fehérre púderezett arca, az már akkor is feltűnt, és furcsállottam.
nem veszed észre hogy már senkit nem izgat a kérdésed?alább hagyot a lelkesedés.
kezzd el olvasni elejétöl esti mesének.
számitógép moly.
Nekem a zenéjük tetszik,nem Tomi kinézete:)
/jah,és nem vagyok emo,teljesen normális lány vagyok:D/
"alább hagyot a lelkesedés. "
De-de észrevettem! és örülök, hogy nem nálam van a hiba, hanem abban az embernek, vagy miben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!