Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ez az "ember" vagy mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ez az "ember" vagy mi lenne ez, rendben van?

Figyelt kérdés

[link]

Lehet, hogy én vagyok a maradi 23 éves férfi fejjel, de erre nem találok magyarázatot. Ennek az embernek konkrétan mi a baja? Tényleg itt jár a világ?? Ebből lesz majd valamikor férfi, ez kell a lányoknak? Hát ez lesújtó jövőkép. Egyedül én gondolom azt, hogy ez nincs rendben? Vagy ez is egy meleg? Ráadásul 22 éves, ahogy kiderítettem. Már nem itt kéne tartania szellemileg!!

2010. máj. 11. 19:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/83 anonim ***** válasza:
100%
Ja, amúgy az a legviccesebb, hogy ez az afc-s Tomi szokott lenni a Viva-n a Szexi vagy nemben is zsűri tagként. Pont ő van benne és ő pontoz? Nem is szimpatikus nekem. Olyan flegmának és lekezelőnek tűnik, mintha ő lenne az atyaúristen. És egyszer lepontozott egy tök jó pasit, aki jól nézett ki és jó teste volt. Biztos féltékeny volt rá, hogy ő a nyomában se ér. Szóval nem csak külsőleg nem tetszik, hanem az egész viselkedése visszataszító számomra.
2010. máj. 11. 20:45
 72/83 anonim ***** válasza:
100%
végre egy NŐ is hozzászól nemcsak a tinik
2010. máj. 11. 20:45
 73/83 anonim ***** válasza:
kackac
2010. máj. 11. 20:48
 74/83 anonim ***** válasza:
44%

ki tudj az a nö hogynézki valami szutkyos banya:D

félre ne értétek nem vok emo :D

2010. máj. 11. 20:49
 75/83 A kérdező kommentje:

"ez az afc-s Tomi szokott lenni a Viva-n a Szexi vagy nemben is zsűri tagként"

Tényleg, én is ott láttam először, csak akkor még nem tudtam ki az, de a fehérre púderezett arca, az már akkor is feltűnt, és furcsállottam.

2010. máj. 11. 20:50
 76/83 anonim ***** válasza:

nem veszed észre hogy már senkit nem izgat a kérdésed?alább hagyot a lelkesedés.

kezzd el olvasni elejétöl esti mesének.

számitógép moly.

2010. máj. 11. 20:52
 77/83 anonim ***** válasza:

Nekem a zenéjük tetszik,nem Tomi kinézete:)

/jah,és nem vagyok emo,teljesen normális lány vagyok:D/

2010. máj. 11. 21:08
 78/83 A kérdező kommentje:

"alább hagyot a lelkesedés. "

De-de észrevettem! és örülök, hogy nem nálam van a hiba, hanem abban az embernek, vagy miben.

2010. máj. 11. 21:20
 79/83 anonim ***** válasza:
100%
Inkább fejest ugranék egy felhőkarcolóról,mint hogy így kelljen kinéznem.A férfi legyen férfias, a nő pedig nőies az istenért!Rohadtul el van korcsulva a társadalom.Divat homokosnak lenni/kinézni,az a jó fiú aki nyáladzik,meg sír meg hajvasalással tölti a nap felét...Kíváncsi leszek mi lesz ezekből 10-20 év múlva,meg úgy az egész világból... 19/F
2010. máj. 12. 10:24
 80/83 dokuro válasza:
2010. máj. 12. 11:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!