Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ez az "ember" vagy mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ez az "ember" vagy mi lenne ez, rendben van?

Figyelt kérdés

[link]

Lehet, hogy én vagyok a maradi 23 éves férfi fejjel, de erre nem találok magyarázatot. Ennek az embernek konkrétan mi a baja? Tényleg itt jár a világ?? Ebből lesz majd valamikor férfi, ez kell a lányoknak? Hát ez lesújtó jövőkép. Egyedül én gondolom azt, hogy ez nincs rendben? Vagy ez is egy meleg? Ráadásul 22 éves, ahogy kiderítettem. Már nem itt kéne tartania szellemileg!!

2010. máj. 11. 19:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/83 anonim ***** válasza:
65%

Sunáznám.

Olyan cuki nyuszifiú... ;)

2010. máj. 11. 20:15
 32/83 anonim ***** válasza:
100%

20:12-es igazad van teljes mértékben!

21/L

33/83 anonim ***** válasza:
100%

Scene lány! Most akkor scene lány, vagy 18 éves emo fiú vagy 16 éves emo fiú? Csak mert a hülyének is feltűnik, hogy mind te írtad. Nem csak a százalékból, hanem a stílusból is.

Mellesleg én is visszataszítónak tartom ezt a srácot. De nem is az én korosztályom a cél, hanem a 14-16 éves lányok. Ha nekik tetszik, akkor ez van. Nekem nem. Embere válogatja.

21/L

34/83 anonim ***** válasza:
48%

nyáuu*______*

*nyálcsorgatás*

35/83 anonim ***** válasza:
100%

Fúúúj:(

Gusztustalan:S

Nem kell nekem egy adonisz,na de ez....

Oké,ízlések és pofonok,de akkor sem értem,hogy jön be az ilyen a tinilányok többségének.

Mellesleg az a véleményem,hogyha igazán a zenélés érdekelné és nem a sipákoló lányok tömege,akkor réges régen nem foglalkozna ennyit a külsejével.

Ahogy elnézem kb. többet tölt reggel a tükör előtt mint én,pedig lány vagyok.Elég gáz,fiú sminkelni,körömlakk,csőgatya...ahh:(

Ilyen fejem lenne sírva rohannék ki a világból.xD

Sosem kéne ilyen pasi,inkább lennék magányok,mint egy ilyen "pasi".

15/L

36/83 anonim ***** válasza:
100%

én csak azt nem értem az emosokban h mi a f@sz bajuk van a világgal, 14évesen az a legnagyobb bajuk h világfájdalmuk van... pffff

ha ennyire fáj nektek a világ miért nem álltok be önkéntesnek és segítetek valahol?

egyik szemem sír a másik meg haj

2010. máj. 11. 20:18
 37/83 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy faszsz*pó
 38/83 A kérdező kommentje:

Igazatok van, hogy torzít ez a kép, de lehet válogatni:

[link]

[link]

[link]

Engem amúgy a kora döbbentett meg, amíg nem olvastam a Wikin, úgy 16 évesnek saccoltam.

39/83 anonim ***** válasza:
26%

ma 20:15

ásd el magad te ri-anc

szerinted egy fiu nevében irok meg jó hogy nem kitalálod mindenki nevében én irok.

mert arra van idöm hogy 100 választ irjak meg hasonlók.

fogd fel az agyacskádban te génhibás hogy én csak a scene lány nevében azaz a magam nevében irtam.

nincs bizonyitékod szal ne vádolgass annál nincs igazságtalanabb.na mivan akkor ha minden negativ véleményt te irtál csak hogy kiállj az

"ellenzék" mellet?

2010. máj. 11. 20:19
 40/83 A kérdező kommentje:

legjobb lemaradt:

[link]

2010. máj. 11. 20:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!