Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! Együtt lakunk minden rendben volt eddig, persze voltak kisseb nagyobb viták, de most már minden más! Nem tudom, hogy vegyem rá, hogy leüljünk beszélni mint két ember akik szeretik egymást, semmit nem tudunk meg beszélni! Mit tegyek?
Akkor főzzél nekem vacsorát. Én megköszönném.
Majd szólok, amikor az asszony elutazik
muszáj keménynek lenned. és mondd neki, h szereted, nem b@szogatás az egész, hanem azért szeretnél beszélgetni, h müködjön.
én leültettem itthon az ágyra a páromat és elkezdtem neki mondani. nem volt választása, megértette, h kettönk miatt csinálom, megtudtuk beszélni a dolgokat.
házi szolgának tart a pasid, ezen kívül egy ostoba érzelmi szegény, infantilis nyomorult, akivel nem fogod magad biztonságban érezni érzelmileg, és az egész életed szar lesz mellette.
sok szerencsét
jaja, igaz, az ilyen nyomoroncokkal nagyon nehéz együtt élni.
Bár kérdés, hogy esetleg nem megunta-e a folytonos megbeszéléseket, mert az is elképezlhető, hogy emiatt nem akar, és behuzta a kéziféket, vagy kiábrándult belőled, és már nem akar tisztázni semmit, csak csendben várja hogy valahogy vége legyen.
ha a személyisége ilyen visszahúzódó, konfliktuskerülő, akkor viszont nem tudod megváltoztatni. tele lesz a kapcsolat ilyen homály foltokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!