Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ez az "ember" vagy mi lenne ez, rendben van?
Lehet, hogy én vagyok a maradi 23 éves férfi fejjel, de erre nem találok magyarázatot. Ennek az embernek konkrétan mi a baja? Tényleg itt jár a világ?? Ebből lesz majd valamikor férfi, ez kell a lányoknak? Hát ez lesújtó jövőkép. Egyedül én gondolom azt, hogy ez nincs rendben? Vagy ez is egy meleg? Ráadásul 22 éves, ahogy kiderítettem. Már nem itt kéne tartania szellemileg!!
a kép amugyis torz de mind1.
és ez a kép van vagy 2éves már.
de a lényeg hogy bas-tul jópasiii*-*
ááááá mennék nekik savatköpve meg láncfűrésszel.. sztm egy pasi 180 centinél és 90kilónál kezdődik minimum. ezek még arra se lennének jól hogy a fogam kipiszkáljam velük...
k*vára nemértem h mit esznek az ilyeneken a korombeli csajok...
17/L
ma 20:03
mért fejlesszem az izlésem?
nem vagyunk egyformák hálaistennek.
ami neked tetzsik nekem nem.
ennyiii.
eröszakkal nem tetszhet.
amugy meg képzeld hogy nem csak afc-t hallgatok.
hanem magyar undergroun.hip hop.sreamo-t is .
de nem érdekelnek a negativ vélemények mondtam már.
ma 20:04
mért szégyeljem magam?
az szégyelje aki embert öl meg állatokat kinoz bánt másokat lop csal hazudik.
az szégyeljje vagy aki ismeretség nélkül fikáz másokat
"16lány ésigen scene vagyok lexarom ki mit gondol vagy leoltottok engem már nem érdekel az emberek véleménye."
Már kezdem érteni miért nincs 15 évesen barátnőm... Amúgy az osztályunkban is van egy ilyen fiú, aki mindig női nadrágokba és szembe fésült hajjal jár. Ez még nem is lenne baj, de egyébként egy undorító, alamuszi, alattomos ember. (Ezért még inkább kezdem elítélni magát a stílust is... Arra gondolok hogy a legtöbb emo-s vagy mittoménki biztos ilyen.) Bár ha belegondolok talán jobb is így. Kellenek selejt emberek, azért, hogy tudd: Van akinél jobb vagy :)
ma 20:04
jól mondod TE SZERINTED.
DE NEM CSAK TE ÉLSZ EZEN A FÖLDÖN.
mindenkinek más véleménye van másoknak ez a stilus tetszik.
szerintem meg 180cm 90kg pasi egy elhizott dagadt ge-i
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!