Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ez az "ember" vagy mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ez az "ember" vagy mi lenne ez, rendben van?

Figyelt kérdés

[link]

Lehet, hogy én vagyok a maradi 23 éves férfi fejjel, de erre nem találok magyarázatot. Ennek az embernek konkrétan mi a baja? Tényleg itt jár a világ?? Ebből lesz majd valamikor férfi, ez kell a lányoknak? Hát ez lesújtó jövőkép. Egyedül én gondolom azt, hogy ez nincs rendben? Vagy ez is egy meleg? Ráadásul 22 éves, ahogy kiderítettem. Már nem itt kéne tartania szellemileg!!

2010. máj. 11. 19:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/83 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hogy kicsoda, nem is érdekel, mert én az ilyet mint ez messziről kerülöm... Ez jó pasi? Komolyan lányok, ha ahhoz hogy legyen barátnőm, az kell, hogy ilyen legyek, inkább lelövöm magam... Ez egy rossz b%zi nem "jó pasi"...
2010. máj. 11. 20:08
 22/83 anonim ***** válasza:
44%

20:04 ha ilyen "értelmes" nők vannak a világon akkor miért vártok többet a pasiktól...

Amúgy meg miért nem tudjátok elfogadni hogy az embereknek nem egyforma az ízlésük? nekem nem tetszik ez az emo valakicsoda, de a lányos pasik jobban tetszenek mint a férfiasak. ez miért baj másoknak?? engem sem érdekel ha nektek a szőrös 2ajtós szekrény pasik tetszenek vagy akármi más, engem aztán cseppet sem zavar.

2010. máj. 11. 20:09
 23/83 anonim ***** válasza:
24%

ma 20:07

ezzel csak magadat minösited hogy nincs csajod.

sza-ügy.

18 emo fiu vagyok és mindig volt barátnöm 13éves korom óta.

és mostis van.

sosem volt ollyan h chatre kelljen járnom hasonlók.

ne oltsátok már egymást.:S:@

2010. máj. 11. 20:10
 24/83 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is egy undorító,gusztustalan valami,egy izé.Akkor sem kellene,ha utánam dobálnák!lehet,hogy azért,mert már elmúltam 20,és még a normális korosztályhoz tartozom.
2010. máj. 11. 20:11
 25/83 anonim ***** válasza:
95%
20:07- el értek egyet ha nincs ratyi akkor mihez mérnéd a jobbat :D
2010. máj. 11. 20:12
 26/83 anonim ***** válasza:
24%

ma 20:09

és scene girl

teljesen egytértek veletek.

16 emo fiu

27/83 anonim ***** válasza:
100%

Gusztustalan és hányingerkeltő. Amikor a tv-ben is meglátom, felidegesítem magam, hogy hogy lehet valaki ennyire elfajzott mutáns. Ez nem is férfi. Egy ilyen mellett hogy érezze magát egy nő biztonságban? Mert nekem biztos hogy nem adna biztonságérzetet, mivel olyan, mint egy lány. Vasalt haj, smink, körömlakk, feszülős nadrág. Könyörgöm, egy férfi nézzen mr ki férfinak. És igen, inkább legyen szőrös és izzadt, mert az ennél sokkal jobb. Az ilyennél minden jobb. Nem igaz, hogy nem lehet úgy kinézni, mint egy normális ember. Az ilyeneknek biztos valami feltűnési viszketegségük van, hogy nem tudnak normálisan kinézni. Még jó, hogy vannak férfias férfiak is. Ha mindenki ilyen lenne, akkor inkább leszbi lennék. Bár ha egy ilyennel lennék, akkor is olyan érzésem lenne, mintha csajjal járnék, szóval teljesen mindegy.:D

20/L

28/83 anonim ***** válasza:
17%

ma 20:12

igenis az emok nem selejtek:S:S:S:@:@

29/83 anonim ***** válasza:
14%

ma 20:12

neked aztán van értelmiséged

szagolnál akkor egy zsirpárnát szörös majmot.:S

magadat minösited vele.

hülye. ku-va

amugymeg milyen biztonság?

pfff

igenis attólmég fiu hogy kicsit lányosabban nézki.

és az ilyen fiuk aranyosabbak.kedvesebbek.cukik.stbb

igazán édesek.*________*

2010. máj. 11. 20:14
 30/83 anonim ***** válasza:
100%

"ezzel csak magadat minösited hogy nincs csajod.

sza-ügy.

18 emo fiu vagyok és mindig volt barátnöm 13éves korom óta.

és mostis van.

sosem volt ollyan h chatre kelljen járnom hasonlók.

ne oltsátok már egymást.:S:@"

Ha a mai világba csak úgy lehet 15 évesen barátnőm, hogy festem a szemem, a hajam és rózsaszín ruhába járok mindenhova, akkor köszönöm, nem kérek belőlük. És tényleg: 13 éves korod óta barátnőd van mindig. Voltál már akár egybe is szerelmes?

2010. máj. 11. 20:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!