Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ez az "ember" vagy mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ez az "ember" vagy mi lenne ez, rendben van?

Figyelt kérdés

[link]

Lehet, hogy én vagyok a maradi 23 éves férfi fejjel, de erre nem találok magyarázatot. Ennek az embernek konkrétan mi a baja? Tényleg itt jár a világ?? Ebből lesz majd valamikor férfi, ez kell a lányoknak? Hát ez lesújtó jövőkép. Egyedül én gondolom azt, hogy ez nincs rendben? Vagy ez is egy meleg? Ráadásul 22 éves, ahogy kiderítettem. Már nem itt kéne tartania szellemileg!!

2010. máj. 11. 19:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/83 anonim ***** válasza:
100%

És te mondom rám, hogy nem vagyok értelmes? Nem tudom, ki kur..vázott le az előbb azért, mert elmondtam, hogy szerintem egy igazi férfi nem így néz ki. Vedd észre, hogy itt kb. mindenki ugyanezt gondolja rajtad kívül. És attól még hogy káromkodsz, ő akkor sem lesz a szemünkben férfi, csak egy lánynak kinéző valaki. De tudod mit? Majd egyszer te is felnősz és rájössz, hogy milyen hülye voltál, hogy ő tetszett neked. És képzeld van barátom, aki szerencsére nem így néz ki. Őt legalább meg lehet különböztetni, hogy melyik nembe tartozik. Amúgy meg jó, hogy vannak olyan lányok, akiknek az ilyen fiúk jönnek be, mert akkor a normális lányoknak megmaradnak a normális fiúk.:) Neked meg ő jut. Hát, szerintem mi jobban járunk, mint te:D.

20/L

2010. máj. 11. 20:20
 42/83 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez egy hányinger akármilyen szögből nézem :O

21/L

2010. máj. 11. 20:20
 43/83 A kérdező kommentje:

Nah:

[link]

2010. máj. 11. 20:21
 44/83 anonim ***** válasza:
71%
pfff háhá azon szoktam röhögni mikor a bkv buszsofőrök direkt nem várják meg az ilyeneket, vagy odacsukják az ajtóval :DDD
2010. máj. 11. 20:22
 45/83 anonim ***** válasza:

sztem meg nem.mind1

itt kéne abbahagyni ezt.

MINDENKI DÖNTSE EL HOGY NEKI KI MI TETSZIK EGYMÁST UGYSE TUDJA SENKI MEGGYÖZNI AZÉRT MEG HOGY EGYMÁST OLTSUK KÁR FELJÖNNI IDE.

2010. máj. 11. 20:23
 46/83 A kérdező kommentje:
komolyan, ezt csinálja sofőr? :))
 47/83 anonim ***** válasza:
100%
Ehh, ezen a legutolsó képen úgy bűvöli a mikrofont, mintha azt szeretné, hogy f***á váljon. :D
 48/83 anonim ***** válasza:
28%

amugy kedves kérdezö te most röhögsz mi.

neked ebböl mi a haszon hogy itt képeket teszel be stb?

szánalmas

49/83 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez már csak akkor lenne férfiasabb ha egy nagy szőrös brokit raknának a szájába :S
2010. máj. 11. 20:24
 50/83 anonim ***** válasza:
100%
én azt hittem ezt kinövi az ember max 16éves korára
2010. máj. 11. 20:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!