Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs önbizalmam, ezért nincs sikerélményem a lányoknál, ezért még kevesebb önbizalmam lesz. Hogyan lehet kitörni ebből az ördögi körből? 21/F
8. Teljesen komolyan gondoltam. A maguk kategóriájában teljesen korrektek. Lehet picit elfogult vagyok Sandlerrel, de sok filmjén "nőttem fel".
Igen, sok a buta ember, egy-két társaságban néha én is benyögök egy "olyan vagy mint a tengerpart..."-hoz hasonló "poénos****" szöveget, nyilván adott szituációhoz kapcsolódóan. Ofc a társaság nagy része nevet, a többi még ezt sem fogta fel, a maradék meg velem együtt ül fapofával. Ilyen ez a világ, meg kell találni a normális társaságot és nem lesz ilyen problémád.
9. Élőben a szöveg, a "szöveged" 30%-át teszi ki. A többit egyszerűen kisugárzod, hangsúlyozod.
Egy "fuuu de megdugnálak" is lehet éppen nyerő, a megfelelő időzítéssel, hangsúllyal, rólad kialakított képpel, és még sok más dologgal ami éppen nem jut eszembe összefonva.
A kisugárzás ezek szerint külső függvénye, mert ha a szépfiú benyög egy "hö gyere nyajjad a golyóimat bébe", tőle az is menő, a ronda meg összeállíthat egy egész viccestet, "áh, mit erőlködik, ronda ember ne poénkodjon"
A kisugárzás és a biológiai felépítésednek totál semmi köze nincs egymáshoz.
Ne legyél buta kérlek.
Viszont sok példa van mikor a ronda poénkodik és mégsem tetszik nagyon sokaknak. Lásd Jáksó László. Nagyon jó humora van (kivéve Heti Hetes), mégis ha rákérdeznél a nőknél azt mondanák rá, hogy ronda és bottal sem... Ahogy a kövérfickót sem a Showder klubból. Csak Kiss Ádám, Majka, Sebestyén Buzsi meg a többi ripacs.
Majka és Bazsika pl. minimálisan sem viccesek, mégis lefogadom, hogy a legtöbben őket választanák és nem Jáksót, John Dilworth-t (groteszk humorú rajzfilmek mestere) vagy Bagi-t a Baginacsából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!