Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs önbizalmam, ezért nincs sikerélményem a lányoknál, ezért még kevesebb önbizalmam lesz. Hogyan lehet kitörni ebből az ördögi körből? 21/F
úgy, hogy lesz..rod a lányokat. önbizalmad saját magadtól lesz, nem mások dicsérete által.
tűzz ki egy célt, és váltsd valóra. ettől majd lesz önbizalmad, mert te magad éred el a célodat.
Ezt hívják önámításnak, és ebből születik a rengeteg "én menő vagyok, csak mások nem tudják elfogadni a nagyságom" emberek.
Régen vevők voltak a nők a humorra, mára sajnos a humor is módosult negatív irányba köszönhetően az alábbiaknak: Adam Sandler, Rob Schneider, Family Guy, "trollfész", Tibi atya, Kétfarkú kutya párt, Dancsó Péter stb.
Mára a régi humoristákat le se szarná a plebsz. Bean, Benny Hill, Galla Miklós, eredeti Lart Pour Lart, Holló Színház, BS&TH, "montipájton" már nem lennének azok, mert az "új jobb"...
Úgy, hogy sorba veszed a jelen helyzeted pozitívumait és eztán sz#rsz bele a végkimenetelbe.
30/f
Cáfolat helyett, csak személyeskedére futotta, látom.
Adam Sandler, Rob Schneider, Family Guy teljesen korrekt poénokat tol. Az megint más, hogy bizonyos értelmiségi szint is kell hozzá, hogy megértsd.
Tibi atya mindig is alja volt, ahogyan a trollfész és ehhez hasonló oldalak is.
Dancsó Péternek az elején volt 1-2 nyomokban mosolyogtató videója. Pár napja néztem párat belőle, teljesen egyetértek a (feltételezem egyre gondolunk) véleményeddel.
Jó szöveggel, de inkább kisugárzással, amihez persze korrekt beszélőke is párosul, simán felszedsz bárkit. BÁRKIT.
Remélem csak irónia volt az Sandler-Schneider poénokat "korrekt"-nek titulálása. A Family Guy még vicces is lehetne, ha
1.Nem lenne ennyi fingós-hányos gusztustalankodás
2.Mellőznék a "Peter arcon fingik másokat" poénokat
3."Ez pont olyan, mint mikor tüllszoknyában táncoltam Nixon elnökkel június negyedikén?"
De Sandler és Schneider nem viccesek. Sandler 1-2 filmben még az (ki nevel a végén), de általában nem az (Jack és Jill, Furcsa fickók a fedélzeten és a borzasztó Nagyfiúk).
Schneider viszont nem az. Primitív, bunkó poénokat szór, nem vicces ahogy kutyaként lehugyoz dolgokat vagy répává változik.
Régen én is humorosnak számítottam, de mióta a humor tetőfoka a fingás meg a "tipmikszűté" azóta nem. Bár régen is voltak olyan alacsony szintű "humorforrások" mint Szalacsi Sándor vagy a rettentő vicces bikicsunáj figura.
Amíg csak szavakban kell ezt előadni addig én is jó vagyok benne, de élőben... Úgy már nem.
Meg én alapvetően nem "felszedni" meg megfektetni szeretném a nőket, hanem kölcsönös szimpátia alapján kapcsolatot szeretnék. Valahogy ezt a poénokkal meg jó állással lényűgözést nem érzem kölcsönösnek.
Meg úgy érzem hely is egyre kevesebb van megismerni nőket. Középsuli még úgy ahogy olyan volt, de egyetemen már a legtöbbeknek már kialakult életük van, normális lányoknak barátaik, munkahelyen meg sokan nem akarnak elvből kapcsolatot. Nem panaszkodni akarok, csak kicsit kilátástalannak érzem a helyzetet. De köszönöm mindenkinek a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!