Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő (férfi-foglalt) csak 1 alkalmat akart, én többet, végül azt mondta hogy?
Nmit bánjátok szegényt??! Ha lefekszik vele az ő dolga!! Nem csak a hibás ,hanem a pasi is.
A pasit ,miért nem szidjátok??! Ja ő a nagy király mi??!
A megértő idősebb ffi hozzászóló vagyok, de semmiféle potya szexben nem reménykedem, mármint nem a kérdezőtől. Mindössze arról van szó, hogy sokmindent láttam, tapasztaltam.
Semmit sem tudok a kérdezőről, de az átjött, hogy öntudatos, érett szexusú nő, biztosan nem egy buta liba. Figyeld meg, hogy nem ereszkedik le a qurvázók primitív szinvonalára, hanem ügyesen kifogja a szelet a vitorlájukból.
Ha van, akinek itt szó érheti a háza elejét, akkor az a pasi, aki csal. Én azonban róla még annyit sem tudok, mint a kérdezőről, ezért óvakodom az elítélésétől.
Azokra se mondok semmit, akik mindezt - szilárd erkölcsi alapon állva - súlyosan megvetik, lelkük rajta. Legyen övék az elégedett öröm, hogy fölötte állnak mindhármunknak.
"30 éves vagyok és már elég sok mindenen túl. "
Elég szégyen, hogy 30 éves nő létedre így gondolkozol és ekkora kur-va vagy :D Ideje felnőni és nem tiniként viselkedni.
Az enyembol ugyan semmilyen szelet nem fog ki, ahhoz o keves.
Amugy mar az elso oldalon lejaratta magat a butasagaval, egyszerucsegyszerucskel amihez lotyojellem tarsul, utana meg eloadta a nagy szexualisan tulfutott femme fatale-t. Ezert mentek neki paran, nem azert, m dugni akar.
Nyugi kérdező ezek mind férfiak. Ők ítélik el az ilyen nőket,akiknek véletlen megtetszik egy nős pasi..
Bezzeg az teljesen rendben van ,ha ők férjezett nőt akarnak megfektetni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!