Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő (férfi-foglalt) csak 1 alkalmat akart, én többet, végül azt mondta hogy?
Gyerekek, itt mindenki megőrült?!
Adva van egy nó, tetszik neki egy férfi. Szeretne vele jót kefélni, mert úgy érzi, hogy a pasi vonzereje neki elég töltetet ad. Nem akar mást, mint egy finom estét, azzal, akinek a testét megkivánta, és ugyanazzal fizet. Kompromisszumra is hajlandó.
Miért köveznénk meg? Azért, mert szókimondó? Mert meg meri mondani, hogy mire vágyik? Vagy azért, mert mély érzelmi töltet (mondjuk szerelem) nélkül kefélne? Ne legyünk farizeusok...
A pasi már kissé más eset, merthogy megcsalná a párját. Megint hmmm. Nem tudunk róla semmit. Kik vagyunk mi, hogy itélkezzünk?
Itt mindenki mentes a forrongó hormonoktól, vagy annyira erős test és jellem, hogy legyűri óket?
Hmmm és hmmm.
Jó is lenne... Sajnos nem engem szemelt ki magának.
Ezek megvannak, mégsincs esélyem. Ugyanis - bár nem tudom a korát, de az apja lehetnék. Azért is tudom megérteni a helyzetét, mert már sokmindent láttam, sokmindent megéltem, megtapasztaltam. Megtanultam, hogy ne mondjak itéletet felelőtlenül.
Ha összefoglalhatom: az élet nagyon bonyolult, és éppen ez benne a gyönyörű; kár, hogy ezt az ember csak idősebb korában érti meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!