Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő (férfi-foglalt) csak 1 alkalmat akart, én többet, végül azt mondta hogy?
Jó eséllyel nem fogja megbánni, hiszen egy alkalmat akart 100%-ban érzelemmentesen. Te nem ezt akartad, hát elköszöntetek egymástól.
Sokan ribiznek itt, de kit érdekel?
Hogy kisarkítsam, ez egy üzlet lett volna, amiben a két fél nem tudott megegyezni, ennyi.
Volt szexkapcsolatom, ami hónapokig tartott és rohadt jól éreztem magamat benne szerelem nélkül. Persze nem mondom, hogy nem vonzódtunk egymáshoz, hiszen anélkül nem ment volna, de megegyeztünk a szabályokban és ehhez tartottuk magunkat. Egy idő után én kezdtem rosszul érezni magamat, mert szerettem volna komoly kapcsolatot és tudtam, hogy ő túlságosan leköt ahhoz, hogy esélyem legyen párt találni. Amúgysem fair úgy ismerkedni, hogy én közben összejárogatok valakivel... Ahogy megállapodtunk a légyottok szabályaiban, úgy megállapodtunk az elválásban is barátilag, kedvesen.
Az meg mindent elmond egy férfiről, ha annyira előzékeny, hogy neki mindene meglegyen, te meg le vagy sz*rva. :)
Nem fogja megbanni, mert minek is? Mar bizonyitottad neki,h barmikor ugranal,mint egy kis szolgalelku pincsi.
Azert nem dugott meg 1x se, m annyira nem nezel ki jol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!