Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Titeket nagyon zavar,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Titeket nagyon zavar, ha egy lánynak van egy kis rés a két felső foga között?

Figyelt kérdés

Mert nekem van, és attól félek, hogy ez zavarja a fiúkat!

Sok helyen látom, hogy a srácoknak nagyon fontos a szája, a mosolya egy lánynak! Szóval ez mennyire zavar titeket?

2010. máj. 8. 20:57
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

nekem is mondják,de kinek nem? ha nincs úgy,akkor is...barátok kedvességből mondanak ilyet legtöbbször (ha még nem is szép az illető)

Akkor mondják kedvességből úgy, hogy nem vagy szép, ha kérdezgeted és nem tudnak mit mondani. Ha maguktól dicsérnek, főleg idegenek, akkor meg tényleg szép vagy. Engem is dicsérnek, de főleg ismeretlenek és tudom magamról, hogy nincs rajtam semmi csúnya és ez még nem a beképzeltség kategória. Miért kéne valakinek azon stresszelnie magát, hogy csúnya, mikor ő és a környezete is tudja, hogy nem az?:)

2010. jún. 5. 16:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!