Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket nagyon zavar, ha egy lánynak van egy kis rés a két felső foga között?
Mert nekem van, és attól félek, hogy ez zavarja a fiúkat!
Sok helyen látom, hogy a srácoknak nagyon fontos a szája, a mosolya egy lánynak! Szóval ez mennyire zavar titeket?
Ha szép arcod van, akkor csak nagyon durva esetben tudják lehúzni a fogaid... Egy kis hiba sok esetben még szexepil is lehet. :)
20F
Egyrészt ízlés kérdése, valakinek nem tetszik, másoknak meg pont ez jön be. Amúgy meg ha igazi a szerelem, akkor nem számít semmit. Akibe én szerelmes vagyok, és alakulgatnak a dolgok, ő merőben más külsőre, mint az eddigi "ideálom", egy darabig nem is figyeltem fel rá, de aztán megismertem, és azt vettem észre, hogy átalakult az ízlésem is :)
Szóval ha téged zavar, akkor csináltasd meg, mert az a fő, hogy Te ne érezd magad feszélyezve, de ha nem zavar, akkor hagyd békén nyugodtan, mert max. annyi hátrányod lesz, hogy aki nem szerelmes beléd (csak pl. tartósabb szexpartnert keres), az lehet, hogy keres inkább mást magának, amivel ráadásul még Te is jól jársz :)
Remélem tudtam segíteni :)
Szerintem aranyos a kis rés. Engem nem zavarna.
20/F
ma 21:28 vagyok
Még annyit, hogy nekem sincsenek rendben a fogaim, mert kettő kicsit ferde. Sokáig nem mertem én se mosolyogni, és mindig húztam vissza a bőrt a fogamra, aztán emiatt lett idétlen mosolyom (testvéreim folyton cikiztek ezért), aztán elfogadtam magam, úgy álltam hozzá, hogy akinek nem tetszik, az nem nézi. Elkezdtem bátran mosolyogni. Komolyan megtetszettem magamnak :) Nem beképzelt szinten, hanem egészségesen el tudtam magam fogadni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!