Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Titeket nagyon zavar,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Titeket nagyon zavar, ha egy lánynak van egy kis rés a két felső foga között?

Figyelt kérdés

Mert nekem van, és attól félek, hogy ez zavarja a fiúkat!

Sok helyen látom, hogy a srácoknak nagyon fontos a szája, a mosolya egy lánynak! Szóval ez mennyire zavar titeket?

2010. máj. 8. 20:57
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha szép arcod van, akkor csak nagyon durva esetben tudják lehúzni a fogaid... Egy kis hiba sok esetben még szexepil is lehet. :)

20F

2010. máj. 8. 21:25
 12/31 A kérdező kommentje:
:) Köszi!
2010. máj. 8. 21:26
 13/31 anonim ***** válasza:

Egyrészt ízlés kérdése, valakinek nem tetszik, másoknak meg pont ez jön be. Amúgy meg ha igazi a szerelem, akkor nem számít semmit. Akibe én szerelmes vagyok, és alakulgatnak a dolgok, ő merőben más külsőre, mint az eddigi "ideálom", egy darabig nem is figyeltem fel rá, de aztán megismertem, és azt vettem észre, hogy átalakult az ízlésem is :)

Szóval ha téged zavar, akkor csináltasd meg, mert az a fő, hogy Te ne érezd magad feszélyezve, de ha nem zavar, akkor hagyd békén nyugodtan, mert max. annyi hátrányod lesz, hogy aki nem szerelmes beléd (csak pl. tartósabb szexpartnert keres), az lehet, hogy keres inkább mást magának, amivel ráadásul még Te is jól jársz :)

Remélem tudtam segíteni :)

2010. máj. 8. 21:28
 14/31 anonim ***** válasza:

Szerintem aranyos a kis rés. Engem nem zavarna.

20/F

2010. máj. 8. 21:29
 15/31 anonim ***** válasza:

ma 21:28 vagyok

Még annyit, hogy nekem sincsenek rendben a fogaim, mert kettő kicsit ferde. Sokáig nem mertem én se mosolyogni, és mindig húztam vissza a bőrt a fogamra, aztán emiatt lett idétlen mosolyom (testvéreim folyton cikiztek ezért), aztán elfogadtam magam, úgy álltam hozzá, hogy akinek nem tetszik, az nem nézi. Elkezdtem bátran mosolyogni. Komolyan megtetszettem magamnak :) Nem beképzelt szinten, hanem egészségesen el tudtam magam fogadni :)

2010. máj. 8. 21:32
 16/31 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2010. máj. 8. 21:34
 17/31 anonim ***** válasza:
Szerintem nem az ilyen apróságok számítanak, hanem úgy általában összességében az egész kép. Egyébként ha egy pici rés van, az még szexepil is lehet, de ha kerítésen keresztül tudod legelni a füvet, akkor az gáz.
2010. máj. 9. 15:47
 18/31 anonim válasza:
2010. máj. 9. 19:02
 19/31 anonim ***** válasza:
nekem is volt fogszabályzóm,május végén szedték le 9 hónap után (ami nagyon jó,mert általában minimum egy évig kell viselni).. nekem a szemfogaim voltak túl fent,ezért megcsináltattuk,és most bátran merek már mosolyogni, jobban elfogadom magam :) jelen pillanatban a fogaim azok,amiket a legjobban szeretem magamon :P szép egyenes, tökéletes fogsorom lett :)
2010. jún. 5. 14:19
 20/31 anonim ***** válasza:
Az gázabb lenne, ha nem lenne elől fogad! :D
2010. jún. 5. 14:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!