Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Titeket nagyon zavar,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Titeket nagyon zavar, ha egy lánynak van egy kis rés a két felső foga között?

Figyelt kérdés

Mert nekem van, és attól félek, hogy ez zavarja a fiúkat!

Sok helyen látom, hogy a srácoknak nagyon fontos a szája, a mosolya egy lánynak! Szóval ez mennyire zavar titeket?

2010. máj. 8. 20:57
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Miért kell minden válaszodban bizonygatni, hogy olyan szép vagy?
2010. jún. 5. 14:21
 22/31 anonim ***** válasza:

14:21-es! amúgy ezt is ezt kérdeztem magamban... :D

szerintem ha valaki írja,hogy szép vagyok...a hajam különlegesen szép,mert AZT MONDTÁK,stb,akkor ott gáz van :D lehet hogy éppen nem hiszel ebben,csak nyugtatod magad...

2010. jún. 5. 14:24
 23/31 anonim ***** válasza:
nekem is mondják,de kinek nem? ha nincs úgy,akkor is...barátok kedvességből mondanak ilyet legtöbbször (ha még nem is szép az illető)
2010. jún. 5. 14:25
 24/31 anonim ***** válasza:
Szerintem csináltasd meg, ha csak annyi a gond, tuti hogy nem lesz fent sokáig a fogszabályzó.Nekem már 2 éve van nemsokára leszedik és ez miatt nem érzem magam csúnyábbnak, bár ha valakivel először találkozom, akkor egyből észreveszem hogy megnézi ez kicsit zavart, de hozzászoktam.A szépségért meg kell szenvedni, gondolj bele hogy szépek lesznek a fogaid.
2010. jún. 5. 14:52
 25/31 anonim ***** válasza:

figyu ha zavar akkor menj el nyugodtan fagszabályozásra:D

de addig amíg nem vagy 18 éves,mert ha túlléped a korhatárt akkor már nagyon sokba fog kerülni.200-250k.

2010. jún. 5. 15:34
 26/31 anonim ***** válasza:
*fogszabályozásra
2010. jún. 5. 15:34
 27/31 anonim ***** válasza:
Szerintem szexepilként is fellehet fogni. Pl. ennek a modellnek is ilyen foga van: http://www.youtube.com/watch?v=8KxQYI5GH4E bár lehet itt nem nagyon látszik xD
2010. jún. 5. 15:35
 28/31 anonim ***** válasza:

attól függ mekkora réls van a fogaid között. és hogy melyikek közt.mert ha a kapafogaid közt van egy kis rés, az teljesen átlagos...:)nekem is van egy kis rés a fogaim között...pasimat nem zavarja:Đmeg nem akkora h a nyelvemet akármennyire is odatudnám tenni...xĐ csókolózáskor sem zavaró..xDcsak ott van és kész. ha meg szép lány vagy akkor egy kis sexepil...mivanakkor....és merj mosolyogni...légy boldog....

és én nem megyek fogszabályzóra nem hiba ha van 1 mm a 2 fogam közt.vagy max másfél. ez vagyok én, ez vagy te...így vagy szép:)

14/L

„Sose felejts el mosolyogni. Még akkor sem, amikor szomorú vagy. Lehet, hogy valaki beleszeret a mosolyodba.” (Gabriel García Márquez)

2010. jún. 5. 15:36
 29/31 anonim ***** válasza:
Nem olvastam végig a válaszokat, szóval nem tudom, hogy hasonlót írt-e valaki, de sokszor eleve az ad számomra egy nőben bájt, hogy például rés van a fogai között. Jó ez így furcsán hangzik persze. :D A lényeg, hogy legyen valami karakteres az arcán! Nem szeretem a túl sima arcú cicababákat.
2010. jún. 5. 15:37
 30/31 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nem bizonygatom, és nem csak barátok mondják! Olyanoktól lapok mindenhol visszajelzést akiket életemben nem láttam! És szerintem meg egyébként sem vagyok szép, és ezt nem csak úgy mondom, hanem teljesen komolyan gondolom. :)
2010. jún. 5. 16:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!