Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket nagyon zavar, ha egy lánynak van egy kis rés a két felső foga között?
Mert nekem van, és attól félek, hogy ez zavarja a fiúkat!
Sok helyen látom, hogy a srácoknak nagyon fontos a szája, a mosolya egy lánynak! Szóval ez mennyire zavar titeket?
14:21-es! amúgy ezt is ezt kérdeztem magamban... :D
szerintem ha valaki írja,hogy szép vagyok...a hajam különlegesen szép,mert AZT MONDTÁK,stb,akkor ott gáz van :D lehet hogy éppen nem hiszel ebben,csak nyugtatod magad...
figyu ha zavar akkor menj el nyugodtan fagszabályozásra:D
de addig amíg nem vagy 18 éves,mert ha túlléped a korhatárt akkor már nagyon sokba fog kerülni.200-250k.
attól függ mekkora réls van a fogaid között. és hogy melyikek közt.mert ha a kapafogaid közt van egy kis rés, az teljesen átlagos...:)nekem is van egy kis rés a fogaim között...pasimat nem zavarja:Đmeg nem akkora h a nyelvemet akármennyire is odatudnám tenni...xĐ csókolózáskor sem zavaró..xDcsak ott van és kész. ha meg szép lány vagy akkor egy kis sexepil...mivanakkor....és merj mosolyogni...légy boldog....
és én nem megyek fogszabályzóra nem hiba ha van 1 mm a 2 fogam közt.vagy max másfél. ez vagyok én, ez vagy te...így vagy szép:)
14/L
„Sose felejts el mosolyogni. Még akkor sem, amikor szomorú vagy. Lehet, hogy valaki beleszeret a mosolyodba.” (Gabriel García Márquez)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!