Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Zavar ha egy lánynak szabálytalan a fogsora?
Sokan azt mondják szép vagyok,és eddig nem volt probléma a férfiaknál soha,hogy szabálytalan a fogsorom.
Az alsó valóban elég görbe,de még senki sem tett rá megjegyzést soha.Egyébként fehérek és egészségesek.Talán már nem is lenne érdemes fogszabályzót tetetni,mert már elég idős vagyok hozzá(22 éves)
A párommal sétáltunk tegnap és kérdeztem,szerinte csúnya-e,mert ha Őt nem zavarja,akkor nem adok ki annyi pénzt fogaszbályzóra,más véleménye nem érdekel,mert már úgy néz ki úgyis együtt maradunk.
Erre azt felelte,hogy elvárná,hogy igényes legyek magamra,attól,hogy 3 éve vagyunk együtt.
Nőiesen öltözködöm,tényleg sokan megdicsérnek,nők is,soportolok,adok magamra,az arcom sem csúnya elvileg...bár ezek után kitudja.
Titeket zavarna?Őszintén,tényleg érdekel,nem vigasztalást várok.
A fogorvos azt mondta,hogy feltehetünk fogszabályzót,de nem garantált,hogy segít majd,mert fiatalabb koromban jobb lett volna.
Sajnos nem olcsó és most még egy tanfolyamra is kell költenem,de ha sokan írjátok,hogy zavaró,akkor elkezdek spórolni rá:)
Nem zavaró, attól még ugyanolyan gyönyörű egy lány.
Semmit nem veszít a szépségéből :)
Nem fiú vagyok,de válaszolok.Remélem nem baj =)
Szóval,igazából nem akkora baj,de egy nő is szebb szabályos fogsorral.Nekem már 2 éve fent van,és még 2 lesz,de én 17 éves vagyok.
Egyébként meg 22 évesen sem "ciki",ahová én járok/Magán/ ott is látni elég sok 20-30 körüli nőt./És persze férfit is,de azt kevesebbet./
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!