Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Fiúk) Titeket zavar, ha egy szép lányak nem szép a fogsora?
Kicsit előreállnak a foagim, volt már barátom, ő sose mondta hogy baj lenne vele, de engem zavar.
Volt már (éjszakai) fogszabályzóm, de igazából semmit sem ért, állandót meg nem szeretnék 20 évesen.
megoldás: orron kell levegőt venni, és akkor a fiúk észre sem veszik.
amúgy, ha szerelmes beléd nem fogja érdekelni, kivéve ha dentista
Csak pénzem nincs rá..
De mondom volt foxab..fogdoki szerint elég erre csak az éjszakai..
Am annyira nem vészes, de engem zavar
tapasztalat??
mindenki magából indul ki:D
Miért lenne 25-30 évesen késő? A fogszabályozást bármikor el lehet kezdeni. Van példa 50 körüli páciensekre is, igaz, náluk tovább tart.
Kedves Kérdező!
Vágj bele a fogszabályzásba, hidd el nem ciki. Nem tudom mennyire kellene rendezni a fogaidat, de max. 2 év alatt meglenne. (Lehet akár csak fél év is.)
Cserébe utána egy életen át önbizalommal mosolyoghatsz!!!
Szóval:
:) helyett :D
Ma már vannak átlátszó fogszabályzók és szerintem ma már elég sokan hordanak ilyet és ha most feltetetsz fogszabályzót, 1-2 év és már nem is kell hordanod. Mért mikor akarsz hordani 30-40 évesen amikor már tök felesleges?
AMúgy nekem is eláll az alsó fogsorom és semmi problémám nincs vele.Szerintem ez zavarja legkevésbé a fiúkat.
Átlátszó fogszabályzó fél milliónál kezdődik, és ez még csak olyan, ami csak elől láthatatlan, hátul meg fém. A teljes láthatatlan 1 millió körül van, vagy afölött.
A TB csak 18 éves kor alatt támogatja 90%-ban a fogszabályzót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!