Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire zavar ha egy lánynak nagy az orra és van hely az első két foga között?
Ha jó az alakja akkor Semennyire :)
Kemény fenék , kemény cici és az se baj ha fogad sincs :)
remélem segitettem
szerintem egy fiu ha komolyan gondolja,nem a külső tulajdonságokat fogja előtérbe helyezni.
Bocsi,lány voltam:)
:D :D :D
igazat adok az előttem szólónak
Na azért ezt a belső értékelést tegyük már félre, ez csak duma.
Igenis mindenki először a másik külsejét nézi meg, és ha bejön neki utána kezd ismerkedni (normál emberi felfogás mellett, és nem neten) Ha nem tetszik nem kezdesz el közeledni, nem így van??? Egyébként ez a nagy orra van és hely a foga között, ettől nem lettünk okosabbak, attól még lehet valakinek szép arca.
"szerintem egy fiu ha komolyan gondolja,nem a külső tulajdonságokat fogja előtérbe helyezni.
Bocsi,lány voltam:)"
Bár örülök, hogy ilyen pozitív véleménnyel vagy a férfiak gondolkodásáról, de nagyon pofára fogsz idővel esni. Légy szíves nézd meg a "Csúf igazság" c. filmet. Jó vígjáték, és a férfiak pofonegyszerű gondolkodását is megmutatja.
A kérdésre: attól függ. Mit jelent a nagy, mekkora az a rés. Nem kell tökéletesnek lenni, de azért kiábrándító lehet egy bizonyos mérték után.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!