Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mennyire zavar ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mennyire zavar ha egy lánynak nagy az orra és van hely az első két foga között?

Figyelt kérdés
(Egyébként jó az alakja és jófej kedves a lány.)
2011. jún. 16. 22:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Engem nem zavar és remélem, hogy a Nöknél sem zavaró, mert Nekem is van rés elöl a fogaim közt:D

Nem lehet, hogy meg kellene ismernünk egymást?:P

Egy közös már van:D

2011. jún. 16. 23:52
 12/16 anonim ***** válasza:
Jaj régen volt egy lány, akinek volt egy szünet a fogai között, és úgy teljes egészében nagyon megtetszett :D. Azóta már megfogszabályozta magát, valahogy elveszett a kisugárzása. Olyan átlagos lett.
2011. jún. 17. 00:11
 13/16 anonim ***** válasza:

"szerintem egy fiu ha komolyan gondolja,nem a külső tulajdonságokat fogja előtérbe helyezni.

Bocsi,lány voltam:)"

És ezt pont egy csaj írta, míly meglepő. Gondolom te összejössz egy 120 kilós pattanásos, zsíros hajú, fogatlan faszival, ha nagyon jók a belső tulajdonságai.

2011. jún. 17. 04:55
 14/16 anonim ***** válasza:

A nagy orr jó emberismeretre utal, meg hogy "kiszagolja" a dolgokat a tulajdonosa..

A foghézag meg azt jelenti állítólag, hogy jó a szexben az illető..

Állítólag.. :)

Van benne valami.. :D

/egy másik nagyorrú /

2011. jún. 20. 11:05
 15/16 anonim ***** válasza:

Láttad már Anna Paqin színésznőt? Na pl neki is van rés a fogai között de sztem éppen ettől különleges. Amellett pedig egy csomó pasinak bejön :D

(csaj voltam)

2011. jún. 20. 11:24
 16/16 anonim ***** válasza:

"A nagy orr jó emberismeretre utal, meg hogy "kiszagolja" a dolgokat a tulajdonosa..

A foghézag meg azt jelenti állítólag, hogy jó a szexben az illető.. "

Ekkora baromságot már rég olvastam. Akkor ennyi erővel, aki szemüveges az élesebb látású és könnyebben észreveszi, ha át akarják verni.

2011. jún. 21. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!