Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Titeket nagyon zavar,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Titeket nagyon zavar, ha egy lánynak van egy kis rés a két felső foga között?

Figyelt kérdés

Mert nekem van, és attól félek, hogy ez zavarja a fiúkat!

Sok helyen látom, hogy a srácoknak nagyon fontos a szája, a mosolya egy lánynak! Szóval ez mennyire zavar titeket?

2010. máj. 8. 20:57
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
54%
Ha jó a segged, nem számít. :)
2010. máj. 8. 20:59
 2/31 A kérdező kommentje:

:) Mondták már, hogy jó!

Meg egyébként sokak szerint szép vagyok, (van olyan aki egyfolytában ezt hajtogatja) kedves stb...persze vannak hibáim, de a fogam nagyon zavar!

2010. máj. 8. 21:03
 3/31 anonim válasza:
57%

Én lány vagyok, de szerintem eszétikai hiba a kis rés.. nem zavaró de szerintem ha látható akk nem a legvonzobb..

Ezzel nem megsérteni akartalak , csak szerintem egy lány arcán nem szép ha van valami hiba.. vagy ha a szájába nincs valami rendben.. szerintem az is undorító ha valaki nem mos rendszeresen fogat, és már érezni... vagy ha fogszabályzó kellene neki de nem akarja megcsináltatni...

2010. máj. 8. 21:05
 4/31 anonim ***** válasza:
72%
Akkor menj fogszabályozásra! Egyik ismerősöm is folyton a fogán izgult, aztán átvágta a gordiuszi csomót, és helyrepakoltatta őket. Most boldog. Kb. 1 évébe és 200e pénzébe került (elég olcsón megúszta).
2010. máj. 8. 21:06
 5/31 anonim ***** válasza:
Ja és neki nem csak 1 kis rés volt a fogai között, hanem az első 5 között volt rés felül. De szerintem az sem volt vészes. Mind1, megcsináltatta.
2010. máj. 8. 21:07
 6/31 A kérdező kommentje:

Nem olyan nagy, meg úgy alapjában szépek a fogaim, mosom őket, és úgy összességében a mosolyom is szép, csak ha valaki nagyon nézi, konkrétan a számat, akkor azért észre veszi! :D

Az arcom is szép, mások szerint! A hajam, a szemem különösen szép, nem vagyok túl pattanásos sem, szóval... :(

2010. máj. 8. 21:07
 7/31 A kérdező kommentje:
Én is szeretnék fogszabályzót!!! Csak most még nincs!! De remélem majd lesz!! :)
2010. máj. 8. 21:08
 8/31 anonim ***** válasza:

Egyik ismerősömnek is volt, szerintem tök aranyos volt, és jól állt neki. :D

Azóta fogszabályzáson is volt, most már olyan semmilyen a mosolya.

2010. máj. 8. 21:11
 9/31 anonim ***** válasza:
100%

Egyik évfolyamtársamnak is volt, szerencsére még van is. Sajnos van fiúja, de ha nem lesz bedugom oda a nyelvem az tuti :D

Amúgy szép ez szerintem is. És semmi gond vele.

2010. máj. 8. 21:13
 10/31 A kérdező kommentje:
:D Köszi! De én akkor sem szeretem, és ez az egész énemből levon, mert emiatt nem szeretek mosolyogni sem, és az meg nem jó!! :(
2010. máj. 8. 21:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!