Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket nagyon zavar, ha egy lánynak van egy kis rés a két felső foga között?
Mert nekem van, és attól félek, hogy ez zavarja a fiúkat!
Sok helyen látom, hogy a srácoknak nagyon fontos a szája, a mosolya egy lánynak! Szóval ez mennyire zavar titeket?
:) Mondták már, hogy jó!
Meg egyébként sokak szerint szép vagyok, (van olyan aki egyfolytában ezt hajtogatja) kedves stb...persze vannak hibáim, de a fogam nagyon zavar!
Én lány vagyok, de szerintem eszétikai hiba a kis rés.. nem zavaró de szerintem ha látható akk nem a legvonzobb..
Ezzel nem megsérteni akartalak , csak szerintem egy lány arcán nem szép ha van valami hiba.. vagy ha a szájába nincs valami rendben.. szerintem az is undorító ha valaki nem mos rendszeresen fogat, és már érezni... vagy ha fogszabályzó kellene neki de nem akarja megcsináltatni...
Nem olyan nagy, meg úgy alapjában szépek a fogaim, mosom őket, és úgy összességében a mosolyom is szép, csak ha valaki nagyon nézi, konkrétan a számat, akkor azért észre veszi! :D
Az arcom is szép, mások szerint! A hajam, a szemem különösen szép, nem vagyok túl pattanásos sem, szóval... :(
Egyik ismerősömnek is volt, szerintem tök aranyos volt, és jól állt neki. :D
Azóta fogszabályzáson is volt, most már olyan semmilyen a mosolya.
Egyik évfolyamtársamnak is volt, szerencsére még van is. Sajnos van fiúja, de ha nem lesz bedugom oda a nyelvem az tuti :D
Amúgy szép ez szerintem is. És semmi gond vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!