Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Okkal nézebb szívtelen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Okkal nézebb szívtelen, idiótáknak azokat a lányokat akiknek nem mindegy, hogy milyen munkája van egy férfinek?

Figyelt kérdés
Én úgy látom, hogy az a fontos, hogy ne élősködjünk másikon, hanem tudjunk önállóan élni. Vannak olyan felfuvalkodott p...ák akik azzal dicsekednek, hogy jól keresnek és van ilyen meg olyan diplomájuk és teljesíteni kell nekünk is ezt. Na most, én úgy látom emancipáció van, egyenlőek vagyunk, akkor ne akarják már a párkapcsolatokra a 18.-19.századi normákat a párkapcsolatokra erőltetni, hanem ha esetleg nincs olyan jó munkája, nem keres annyit mint ő, akkor ne csináljon ebből gondot. Ez engem azért idegesít, mert sok férfinél ez nem jelent gondot, de mivel emancipáció van így az lenne a normális, ha egy nő se nézné ezt. És most ne gyertek a evoluciós bullshitekkel és a gyerekvállalással, mert mindent meglehet oldani, ha van eszük hozzá.
2017. febr. 16. 09:50
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:

Sztm túl sokat hozol ki ebböl a témából.!

Engem se érdekel más problémája,ugyan úgy ahogy mást se az enyém.

Viszont más élejélel se foglalkozom.

A barátaimnak mindenbe segíten.

Kutyamenhelyre is viszek pl kaját,árva gyerekeknek ruhát,támogatom a rákos betegeket.

És aminj írtam nem kéne olyan férfi aki fele annyit nem keres mint én,mert ugyis probléma lesz.

Nem érdekel pl a végzetség vagy hogy othon lakik e. A lényeg hogy ne minimál bérből tengödjön. Meg tudjon banni a pénzével.

Nálam előny a kocsi is,mert nekem is van. Amit nem tudok nyujtani azt én nem várom el.

Mindenki azt vár el amit akar. Majdcsak találsz hozád hasonló nöt.

Hozáteszem nem nézek le senkit,meg még a rabokkal is normális vagyok (fegyőr vagyok).

A pénz meg akárhogy is nézed sajna boldogít! A szerelemböl meg abbol hogy normális vagy nem élsz meg.

N25

2017. febr. 16. 21:32
 42/52 anonim ***** válasza:
életével*
2017. febr. 16. 21:51
 43/52 anonim ***** válasza:

Azért a fegyőr sem lehet egy álom meló, sem pénzben sem munkakörülmények terén. Mondjuk a pénzt nem tudom, csak tippeltem. Negyed misinél többet kaptok kézhez vagy kevesebbet ? Konkrét összeg nem érdekel, nem akarok senki zsebében turkálni.

30/f

2017. febr. 17. 03:32
 44/52 anonim ***** válasza:

Utolsó,azért kbre leírom :D

Férfi börtönbe vagyok,munkáltatoknál. Kisérem dolgozni a rabokat. Nőket ugye itt körletre nem raknak. Beszélőnél vagyok még ott néha meg családi napoknál.

Heti 5 nap 8 óra meló,reg 6tol 14 30ig vagyok bent.

Én megcsinaltam a Bv-s sulit,fegyvervizsga.

180körűl keresek,a nyugmdijjam is jó lesz,van egy kis nyugdijj kedvezmény is.

Nem melesleg 3honap után kaptam szolgálati lakást,ahol csak a rezsit fízemem,ami nem olyan magas. 2szobás. Ha innen megyen nyugdijba a lanyom még bent maradhat élete végéig a lakásba.

Szombat du kocsmaba kisegítek. 14töl 22ig 900ft orabérért. Néha ha van alkalmam kutyázok,nevelés kébzés,eböl is van kis lovém. Az utolsó 2t azért csinálom mer szeretem.

Az ovi a lányomnak is tökéletes,egyedűl megtudom így oldani.

N25

2017. febr. 17. 07:47
 45/52 anonim ***** válasza:

Még annyi hogy sok türelem kell meg határozotság.

De az kell a kocsmába is :D

2017. febr. 17. 07:51
 46/52 anonim ***** válasza:

3honap Pesten a Buj-s suli.

Vannak pl közalkalmazottak is,nekik nem kellett a suli. Egy 50el kb kevesebbet is keresnek.

Lakást mindenki kap.

Bocsi a hibákért..

2017. febr. 17. 07:56
 47/52 anonim ***** válasza:
100%

Képzeld, elég sokat tudok az autizmusról, mivel egy ideig a gyerekemnek is voltak autisztikus tünetei és egy rakás orvosnál jártunk.

Neked meg rosszak az idegeid és agresszív típus vagy.

Attól, hogy nem hat meg idegen emberek problémája, nem vagyok pszichopata, csak normális.

Te gondolom végigbőgöd az egész napot éhező gyerekekre és háborús sebesültekre gondolva. Minden pillanatban meghal valaki, elvesztik az emberek a vegtagjaikat, a szeretteiket, megerőszakolják őket, vagy éhenhalnak. Nem emészted magad a fájdalmaikon, ugye? Végigbőgöd miattuk az éjszakákat? Nem? Ó csak a saját problémád érdekel? Mennyivel jobb ember vagy nálam. Még el is várod, hogy mások együttérezzenek veled..

Szerintem tőlem kaptad a leghasznosabb válaszokat. Legyél sikeres és máris jobban fogod magad érezni. Az, hogy kifogásokat gyártasz, senkit nem érdekel. Mindenkinek vannak gondjai, de találnak egy piacképes szakmát, ezt elvégzik akár esti vagy levelező képzésen, és vígan megélnek belőle.

Ha már kifejtetted, hogy nem tudod összehozni, hogy értelmiségi legyél, rajtad kívülálló okok miatt, keress olyat, akinek ez nem fontos. Ez pedig jórészt annak nem fontos, aki nem értelmiségi. Tehát amilyen körökben most mozogsz.

Ebbe a rétegbe, de inkább alá célozz.

Önmagában a kevés pénz nem taszító annyira, mint az állapotod, vagy az önsajnálatatásod. Meg kell találnod azt az embertípust, akivel hasonlóan gondolkodsz, és az bizony nem valószínű, hogy többdiplomás értelmiségi nő lesz.

Azt meg felejtsd el, hogy egy pszichiátert megtéveszt a gyász az autizmus felismerésében.

2017. febr. 17. 08:36
 48/52 A kérdező kommentje:

Az a problémám veled, hogy nagyon lenéző vagy. Engem nem hat meg a jótékonyságod, mindenféle csaló gazdag ember is jótékonykodik, de attól függetlenül ugyanolyan csaló, gazember marad hiába segített több beteg emberen és segített állatokon. Tudod átérzem azoknak az embereknek a sorsát akiket leírtál és szomorú, hogy háborúzás, éhség, betegség tombol a világban. De attól, hogy felhozod őket példának még nem lesz nekik jobb.

Az a legnagyobb baj veled, hogy minden jót egyből akarsz nem tudod azt, hogy egy párkapcsolat nem csak abból áll, hogy ott mr tökéletes és belekell ülni a jóba, hanem mindenkinek megvannak a gondjai, de segíteni kell egymáson és nem azon versengeni, hogy na melyikünk ért el többet. Most attól, hogy nekem ilyen helyzetem van még később változhat, mert vannak ambicióim az életben, amiket elszeretnék érni, de ezt nem értheted meg, mert neked minden azonnal kell, ha nincs meg akkor, hagyjon békén, mert nem ért fel hozzám. Ez egy nagyon egoista és pszichopátiás viselkedés. Az, hogy ennyire leminősíted azt, akinek van egy kis betegsége, mint asperger az meg a te szegénységi bizonyítványodat minősíti.

Ha találok olyan szakmát, ami nagyon testhez áll hozzám és élvezném is akkor elkezdem csak tudod ehhez is idő kell!

2017. febr. 17. 09:56
 49/52 anonim ***** válasza:
42es vagyok,a 48as válaszoló nem én vagyok. Vagy nem nekem szolt az elsoő bekezdésed? Mert ak bocsi.
2017. febr. 17. 10:37
 50/52 anonim ***** válasza:
41es vagyok nem az enyém a 47es válasz**
2017. febr. 17. 10:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.