Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan férfiak, akik azt hiszik, minden egyes nő szívtelen?
Figyelt kérdés
Ha igen, hogy jutottatok el ideáig?2014. nov. 6. 16:22
1/9 anonim válasza:
Bárki is hisz ilyet ez egy hülyeség :D
2/9 A kérdező kommentje:
szerintem is, csak érdekel, hogy milyen elgondolás alapján jut el valaki idáig.. :)
2014. nov. 6. 16:23
3/9 anonim válasza:
Gondolom az ilyen illetők nagyon sokszor csalódtak a nőkben akár párkapcsolat, akár egyéb kapcsán. És persze mindig a nő a hibás szerintük, pedig akadnak kivételek. :D
4/9 Kurtz Bickle válasza:
HAMLET:
Hallottam hírét, festjük is magunkat, no bizony.
Isten megáldott egy arccal, csináltok egy másikat;
lebegtek, tipegtek, selypegtek; Isten teremtéseinek
gúnyneveket adtok, s kacérságból tudatlannak mutatkoztok.
Eredj! Jóllaktam már vele; az őrített meg. Nem kell több
házasság, mondom; aki már házas, egy hiján, hadd éljen;
a többi maradjon úgy, amint van. Zárdába; menj!
Hamlet el.
5/9 anonim válasza:
ez csak szakítás vagy sorozatos balszerencse utáni hirtelen felindulás vagy csúnya megcsalás eredménye lehet...mondjuk vannak azok a nyomik (gimiből, koliból biztos mindenkinek ismerősek) akiknek sosem volt semmilyen nőjük, egyszer hozzájuk szólt egy, ők egyből szerelmesek lettek, a csaj visszautasította őket és akkor nagyban lázadtak a nők ellen. ezekről tudom még elképzelni...én egyszer mikor 14 évesen 19 éves nőm volt aki 4 hónap alatt 3szor csalt meg, dühömben leittam magam és minden nőt mindennek elhordtam, de másnap rájöttem hogy ez nem így van és azóta a megcsalásokat is jobban kezelem :D
6/9 anonim válasza:
nem szívtelen,ahogy egy állat sem az,és nem tudják magukról mik.
7/9 anonim válasza:
szóval igen,ehhez nem kell eljutni,sehova,csak ésszel,látni mindent,a hús a csont nem érez.
8/9 anonim válasza:
Vannak 27/f
Hazudgaltok,sokszor meg ti se tudjatok mit akartok,luxus es penz kell nektek,szivtelen a legtobb no sajnos!
9/9 anonim válasza:
Nem mindegyik,csak a 99%-uk.A saját édesanyám és testvérem ők biztosan nem azok.A többi,a saját tapasztalataim alapján mind az...vagyis nem találkoztam még olyannal,aki ne lett volna ilyen.De ebben az országban amúgy is katasztrofális a helyzet,még ez is rátesz egy lapáttal,és akkor csodálkoznak hogy ebben az országban miért olyan boldogtalanok az emberek.Mikor a nőknek aki férfiakból "helyesnek" születik,rajtuk kívül senki nem érdekli őket...a többit levegőnek nézik,megalázzák,a földbe tiporják.Eltűnnek lassan a kedves és értelmes lányok/nők is én úgy látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!