Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt olyan férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan férfiak, akik azt hiszik, minden egyes nő szívtelen?

Figyelt kérdés
Ha igen, hogy jutottatok el ideáig?
2014. nov. 6. 16:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Bárki is hisz ilyet ez egy hülyeség :D
2014. nov. 6. 16:23
 2/9 A kérdező kommentje:
szerintem is, csak érdekel, hogy milyen elgondolás alapján jut el valaki idáig.. :)
2014. nov. 6. 16:23
 3/9 anonim ***** válasza:
76%
Gondolom az ilyen illetők nagyon sokszor csalódtak a nőkben akár párkapcsolat, akár egyéb kapcsán. És persze mindig a nő a hibás szerintük, pedig akadnak kivételek. :D
2014. nov. 6. 16:26
 4/9 Kurtz Bickle ***** válasza:

HAMLET:

Hallottam hírét, festjük is magunkat, no bizony.

Isten megáldott egy arccal, csináltok egy másikat;

lebegtek, tipegtek, selypegtek; Isten teremtéseinek

gúnyneveket adtok, s kacérságból tudatlannak mutatkoztok.

Eredj! Jóllaktam már vele; az őrített meg. Nem kell több

házasság, mondom; aki már házas, egy hiján, hadd éljen;

a többi maradjon úgy, amint van. Zárdába; menj!

Hamlet el.

2014. nov. 6. 16:27
 5/9 anonim ***** válasza:
62%
ez csak szakítás vagy sorozatos balszerencse utáni hirtelen felindulás vagy csúnya megcsalás eredménye lehet...mondjuk vannak azok a nyomik (gimiből, koliból biztos mindenkinek ismerősek) akiknek sosem volt semmilyen nőjük, egyszer hozzájuk szólt egy, ők egyből szerelmesek lettek, a csaj visszautasította őket és akkor nagyban lázadtak a nők ellen. ezekről tudom még elképzelni...én egyszer mikor 14 évesen 19 éves nőm volt aki 4 hónap alatt 3szor csalt meg, dühömben leittam magam és minden nőt mindennek elhordtam, de másnap rájöttem hogy ez nem így van és azóta a megcsalásokat is jobban kezelem :D
2014. nov. 6. 16:30
 6/9 anonim ***** válasza:
nem szívtelen,ahogy egy állat sem az,és nem tudják magukról mik.
2014. nov. 6. 16:30
 7/9 anonim ***** válasza:
szóval igen,ehhez nem kell eljutni,sehova,csak ésszel,látni mindent,a hús a csont nem érez.
2014. nov. 6. 16:42
 8/9 anonim ***** válasza:

Vannak 27/f

Hazudgaltok,sokszor meg ti se tudjatok mit akartok,luxus es penz kell nektek,szivtelen a legtobb no sajnos!

2014. nov. 6. 17:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem mindegyik,csak a 99%-uk.A saját édesanyám és testvérem ők biztosan nem azok.A többi,a saját tapasztalataim alapján mind az...vagyis nem találkoztam még olyannal,aki ne lett volna ilyen.De ebben az országban amúgy is katasztrofális a helyzet,még ez is rátesz egy lapáttal,és akkor csodálkoznak hogy ebben az országban miért olyan boldogtalanok az emberek.Mikor a nőknek aki férfiakból "helyesnek" születik,rajtuk kívül senki nem érdekli őket...a többit levegőnek nézik,megalázzák,a földbe tiporják.Eltűnnek lassan a kedves és értelmes lányok/nők is én úgy látom.
2014. nov. 6. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!