Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Okkal nézebb szívtelen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Okkal nézebb szívtelen, idiótáknak azokat a lányokat akiknek nem mindegy, hogy milyen munkája van egy férfinek?

Figyelt kérdés
Én úgy látom, hogy az a fontos, hogy ne élősködjünk másikon, hanem tudjunk önállóan élni. Vannak olyan felfuvalkodott p...ák akik azzal dicsekednek, hogy jól keresnek és van ilyen meg olyan diplomájuk és teljesíteni kell nekünk is ezt. Na most, én úgy látom emancipáció van, egyenlőek vagyunk, akkor ne akarják már a párkapcsolatokra a 18.-19.századi normákat a párkapcsolatokra erőltetni, hanem ha esetleg nincs olyan jó munkája, nem keres annyit mint ő, akkor ne csináljon ebből gondot. Ez engem azért idegesít, mert sok férfinél ez nem jelent gondot, de mivel emancipáció van így az lenne a normális, ha egy nő se nézné ezt. És most ne gyertek a evoluciós bullshitekkel és a gyerekvállalással, mert mindent meglehet oldani, ha van eszük hozzá.
2017. febr. 16. 09:50
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
100%

#7:

én a saját ismerősi körömben több olyat tudok aki elbaxxa, mint az aki félrerak...

pl egyik ismerősöm szülei olyanok, hogy fűnek fának tartoznak, de azért 140-ért okos TV-t vesznek...

szerencsére én is elég jól beosztom amim van és általában előre összeszedem a pénzem és utána költöm el :D nem hitelre vásárolgatok :)

De am mindenkinek joga van megválasztani, hogy kivel áll össze...és ebbe beletartozhat a külső, belső, gondolkodásmód, közös hobbi, kereset.....bármi...

23F

2017. febr. 16. 10:15
 12/52 anonim ***** válasza:
62%

Én soha nem azt néztem, hogy a kiszemelt hölgynek mi a végzettsége, mi a munkája, vagy milyen az anyagi helyzete. Jártam én már nálam képzettebb nővel is, olyannal is, akinek a havi költőpénze volt annyi, amennyit én fél év alatt keresek, és olyannal is, aki mélyszegénységben élt. Randiztam olyannal is, akinek ugyanaz volt a munkája, mint nekem, és olyannal is, akinek tök más.

A tapasztalatom pedig az, hogy ha valaki nem felszínes, akkor ezek nem szabad, hogy problémát okozzanak.

Természetesen én sem a diplomámmal, nyelvvizsgáimmal, meg a Mensa-oklevelemmel szoktam bemutatkozni, ha ismerkedek. Mindenkinek szíve joga a saját értékrendje szerint válogatni. Nekem például az elsődleges az, hogy a kiszemelt hölgy ne legyen felszínes. Ha valakinek az a legfőbb szempont, hogy mi a munkám, és mennyit keresek, akkor valószínűleg nem egymást keressük. :)

2017. febr. 16. 10:19
 13/52 anonim ***** válasza:
86%
Nem tudom, miert lenne felszinesseg az, ha egy muvelt, ertelmes (tok mindegy diplomas-e vagy sem) ember, esetleg meg kiemelkedo fizetessel is bir, hasonlo tarsat keres, mert belatja, hogy benne, es egy esetleg tanulatlanabb, teljesen mas ambiciokkal (vagy annak hianyaval) biro, de amugy nagyon szeretni akaro emberrel nem tudna olyan partnerseget kialakitani, ami az o igenyeit kielegiti.
2017. febr. 16. 10:42
 14/52 A kérdező kommentje:

#8 Ezért írtam azt, hogy emiatt kéne a szeretetre fokuszálni a problémákat meg háttérbe szórítani. Ezért olyan helyen érdemes nyaralni, ami kettejüknek jó és nem okoz problémát az, hogy ki mennyit enged meg magának. Szerintem nem szabad annyi mindent akarni, hanem megtalálni azt ami elég és ez hozza el a boldogságot.

#9 Ezért kell időt adni a másiknak és nem arra gondolni, hogy jaj mi lesz később jaj mi lesz a jövővel, mert sajna nálatok állandóan ez a töprengés van és nem tudtok ellazulni. A jelen a fontos, ha a békés jelenre törekszünk akkor olyan lesz a jövő is. Attól, hogy valakinek nincs olyan jó foglalkozása változhat még, ezért is fontos egy normális komoly párkapcsolat ahol egymást építi a két fél, hogy egy jó életük legyen, ebből adódó kiflitusokat meg kerülni kéne.

2017. febr. 16. 10:57
 15/52 anonim ***** válasza:
68%

En eleg laza vagyok es nem toprengek feszulten a jovon, megnyugodhatsz. De egyszeruen latszik az emberen rovidebb ismeretseg utan, hogy mennyi ambicio van benne. Volt munkanelkuli lusta parom (az elso), szerintem azota is ugyanolyan munkanelkuli es lusta. (Ami infokat hallok neha rola, abbol ez jon le.) Az ilyet ki lehet szurni rovid ido alatt.

Es szerintem a beletorodes, hogy annyi jut amennyi epp eleg, az nem szul boldogsagot, ez nekem egy apatias allapotnak tunik, hogy ez van akkor jo ez is. Persze egyesek szerint apatia = boldogsag, szoval vegul is igy is lehet nezni :D De a legtobb embert az elert eredmenyek teszik boldogga, hogy erzi, hogy nem ertelmetlenul tuz ki celokat es nem az, hogy csak elvan a langyos "boldogsagban". Az ellentetes szemelyisegu emberek pedig az esetek tobbsegeben hosszutavon csak idegesitik egymast.

2017. febr. 16. 11:10
 16/52 anonim ***** válasza:
71%

Tisztában vagy a primítiv jelentésével és a prolijéval?

Primítiv te vagy: anyád,barom kettőnk közül nem tudom kinyomatja ezeket.

Tudom fáj az igazság.

Majd rájössz egyszer.

2017. febr. 16. 11:10
 17/52 anonim ***** válasza:
100%

Savanyú a szőlő...

Azért gondolj már végig egy ilyen szitut. Egy jól kereső ügyvédnő összejön egy magát eladni képtelen értelmiségivel (csak hogy a realitások talaján maradjunk, és legalább a 3 műszakos beosztást megússza a kapcsolat). Hogyan fognak kikapcsolódni? A nő nyilván azért tepert a jó állásért, hogy mondjuk utazhasson, vagy elmehessen évente pár alkalommal wellnessezni. A férfi meg nem engedheti meg magának. Ha otthon maradnak az lesz a baj, ha a nő fizeti az egészet, akkor meg az. De ugyanez mindenre igaz lesz. Étteremre, ruhára, autóra, házra.

Nyilván van ellenpélda, ahol a nő kvázi eltartja a pasit és az nem lesz tőle teljesen komplexusos, netán még GYED-en is otthon marad, de ez ritka.

És igen, hiába van emancipáció, valamivel elfogadottabb az, ha egy nő eltartott (bár manapság már az se nagyon, azt hozzáteszem).

Amúgy mit számít neked, hogy más mi alapján választ? Nyilván te se jönnél össze bárkivel.

2017. febr. 16. 11:12
 18/52 anonim ***** válasza:
47%
Nekem van diplomám, a páromnak nincs. Mégis értelmesebb mint sok diplomás "kollégám". Hasonlo szinvonalu ember keresését ne iskolai végzettségben mérjétek. Egy jo kalcsolatért dolgozni kell, úgy az ismerkedésbe is feccőlni kell energiát. Tessék beszélgetni azzal aki szimpatikus de ha nem vagytok egy hullámhosszon tovább lépni és nem károgni. Túl sokan vagyunk és túl kevés az idő ahhoz, hogy minden tévedésen így fenn akadjunk. ;)
2017. febr. 16. 11:15
 19/52 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ha valaki felfuvalkodott p...ának tekinti azt, aki többre vitte mint ő, az valószínűleg nem szalonképes és ciki vele megjelenni bárhol, mert vagy leéget, vagy ömlik belőle a negatív duma.
2017. febr. 16. 11:18
 20/52 A kérdező kommentje:

#19 Nekem vannak ambícióim, de nem csak ilyen munkahelyi. Olyan ambícióim vannak, mint pl. önfejlesztés, teljesen feldolgozni a múltbamban levő rossz élményeket, rendbe tenni az önbecsülésemet és a párkeresés is ilyen. Több előadás szoktam hallgatni néha olvasok, tehát törekszem is ezekre.

A boldogságot én úgy értettem, hogy sokan azt hiszik, hogyha nagyon sokat fogyasztanak akkor ők boldogabbak lesznek, holott azt érik el ezzel, hogy még ennél is többet akarnak és ez nem vezet a boldogságot. Sok vallás is arról szól, hogy ne akarj túl sokat és tanuld meg mi az elég. Sajnos a kapitalizmus az pont az ellentéte ennek és ezért is elég kritikusan állok hozzá.

2017. febr. 16. 11:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!