Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Okkal nézebb szívtelen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Okkal nézebb szívtelen, idiótáknak azokat a lányokat akiknek nem mindegy, hogy milyen munkája van egy férfinek?

Figyelt kérdés
Én úgy látom, hogy az a fontos, hogy ne élősködjünk másikon, hanem tudjunk önállóan élni. Vannak olyan felfuvalkodott p...ák akik azzal dicsekednek, hogy jól keresnek és van ilyen meg olyan diplomájuk és teljesíteni kell nekünk is ezt. Na most, én úgy látom emancipáció van, egyenlőek vagyunk, akkor ne akarják már a párkapcsolatokra a 18.-19.századi normákat a párkapcsolatokra erőltetni, hanem ha esetleg nincs olyan jó munkája, nem keres annyit mint ő, akkor ne csináljon ebből gondot. Ez engem azért idegesít, mert sok férfinél ez nem jelent gondot, de mivel emancipáció van így az lenne a normális, ha egy nő se nézné ezt. És most ne gyertek a evoluciós bullshitekkel és a gyerekvállalással, mert mindent meglehet oldani, ha van eszük hozzá.
2017. febr. 16. 09:50
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
100%

Én nem értem miért ne lehetnél jó olyanban, amihez nem kell olvasni vagy számolni. Lehetnél milliomos asztalos, hegesztő, villanyszerelő, vízvezetékszerelő. Pont nemrég fizettem ki 400ezret egy pasinak 2 napi munkáért. Ebből 50 az anyag, a többin 3an osztoztak, 2x6 órát voltak itt. Ez már bőven átlag feletti órabér egy sima szakmával.

Nem csak egyetemi végzettséggel lehetsz sikeres.

Nőknél pedig ne olyannal kezdj, aki az eszedért szeretne. Aki nem okos férfit keres általában az sem valami okos, szóval nyugodtan nézz körül a munkahelyed környékén és hasonló munkakörökben. A pénzből viszont ritkán engednek a nők, mindenki a legalább olyan keresetet vár el, mint amit ő is hazavisz. Egy takarítónál vagy egy eladónál vagy egy gyárimunkásnál ezt könnyen megugrod.

Szerintem nálad nem a pénz a gond, hanem az értelem és a betegség a legnagyobb hátrányod párkeresésnél. Ezeket kompenzálhatod, ha sikeres leszel egy szakmában.

2017. febr. 16. 18:43
 32/52 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, értsd már meg hogy az emberek különbözőek. Van akinek jobban számítanak az anyagiak (és nem fogja megérteni miért nem csinálsz valamit a napi 4 órád mellett), van akinek meg kevésbé. Keress olyat aki olyan mint te, illik hozzád, passzoltok, hasonló a felfogása, a többiekkel meg ne foglalkozz. Teljesen mindegy hogy valaki miért nem akar veled lenni, ezeregy oka lehet rá; fölösleges ezen kattogni vagy lenézni azt aki máshogy áll a dolgokhoz.
2017. febr. 16. 18:58
 33/52 A kérdező kommentje:

#31 Belőled ennyire hiányzik a megértés az empátia? Tételezzük fel, hogy megismernénk egymást és minden rendbe lenne köztünk csak azért dobnál, mert nincs jó szakmám és van betegségem? És mi van akkor, ha valamiben nem vagyok okos? Lehet egy pár dologban én lennék okosabb, másban te. Okosság eléggé relatív. De inkább az intelligencia fontos ami nem a lexikális tudásban mutatkozik.

A másik a párkapcsolatban lehet a másikat segíteni én is ezt tenném, ha lenne valami problémája.

Azért nem tanulok ki olyan szakmákat amiket írtál, mert ahoz nincs jó kézügyességem, de hidd el örülnék, ha tudnám miben lennék jó. Ezért is keresek egy komoly párkapcsolatot, hogy megismerjem teljesen magamat. Tudod társaslények vagyunk úgy válhatunk igazivá, ha van egy rendes párunk.

2017. febr. 16. 19:36
 34/52 A kérdező kommentje:
#32 Nem azzal van a bajom, hogy különböznek, hanem a végtelen egoizmussal van inkább bajom. Ez az elértem valamit, remélem te is tepertél annyit, mint én féle mentalitás. Én azt üzenném az ilyen nőknek, hogyha egyenjogúságot akarnak akkor a párkapcsolatban is tartsák ezt tiszteletbe vagy, ha ragaszkodnak a hagyományos felálláshoz, akkor hagyják abba a munkát és végezzék el a házimunkát takarítsanak, főzzenek és akkor a férfiaknak több pénz jut. Jó nem kívánom, hogy visszajöjjön a régi rendszer, de jobb lenne, ha ezen elgondolkoznának. Persze tisztelet a kívételnek, akik nincsenek annyira eltelve maguktól.
2017. febr. 16. 19:44
 35/52 anonim ***** válasza:
100%

33: rossz az ok-okozati összefüggés, nem a jó párkapcsolattól válsz "igazivá", meg ismered meg magad, hanem attól lesz jó párkapcsolatod, ha már ismered magad és "igazi" (ezt egyébként, nem tudom, mire érted) vagy.

Amúgy, az, hogy nem jó a kézügyességed, egy vízvezetékszerelőnél vagy gázszerelőnél szerintem nettó kifogás. Kitanulható szakmákról beszélünk, egyik sem nőgyógyászati precizitást igényel.

2017. febr. 16. 19:46
 36/52 anonim ***** válasza:
100%
34: pont, hogy az egyenjogúságot azt jelenti, hogy amit én, azt te is, tökmindegy, mire vonatkoztatva (pénzszerzés, iskola, életcélok, házimunka, akármi).
2017. febr. 16. 19:47
 37/52 A kérdező kommentje:

#35 Engem nem vonzanak az ilyen szerelői szakmák. Amúgy is van már szakmám csak nem szerettem és nem helyezkedtem el benne. Presztízs kérdést meg ne csináljunk ebből! A munkahelyemen is felvetettem az előrelépés lehetőségét, hogy összetettebb munkákat végezzek, lehet egyszer sikerülni fog, mer új vezetőség lesz és lehet áttudnak majd máshova tenni.

Ezzel nem értek annyira egyet, mert azok az emberek akiknek van tartós kapcsolata azok általában teljesek szoktak lenni. Én vágyom arra, hogy legyen egy rendes kapcsolatom és építgessük a kapcsolatot és egymást.

2017. febr. 16. 19:54
 38/52 anonim ***** válasza:
90%

Teljesen elbeszélsz amellett, amit írtam, tök felesleges volt mindkét válaszom. Igen, én írtam azt is, amelyik hozzászólás miatt levelet írtál(valószínűleg te voltál).

Mégiscsak lehet valami az aspergerben..

Ezekhez a szakmákhoz nem kell különösebb kézügyesség, kb annyi csak, mint egy alma meghámozásához vagy egy hagyma vagy petrezselyem apróravágásához.

Egészen máshogy működnek az érzések, mint ahogy gondolod. Elbeszélgetsz valakivel oké, de attól, hogy el tudtok beszélgetni egymással és nem tartjátok rondának a másikat, még nem merül fel senkiben, hogy járjon a másikkal.

Felesleges magyarázni. Legyél sokat a kollegáiddal.

2017. febr. 16. 19:55
 39/52 anonim ***** válasza:
94%

Ja és igen.

Ha tegyük fel leszólít egy nagyon szimpatikus férfi, és kiderülne a beszélgetés során, hogy aspergeres, nem beszélgetnék vele többet, akármennyire is szimpatikus volt.

A hajlam az autizmusra öröklődik, ezért hosszútávú kapcsolatba nem mennék bele, rövidbe meg azért, mert azt nem keresek.

Ha nem lenne aspergeres, csak mittudomén gyárimunkás 3 műszakban, akkor sem beszélnék vele többet a korábban felsorolt 5 ok, plusz a többiek által említett anyagi különbségek okozta életviteleltérés miatt.

Ez pedig nem az empátia hiányát jelenti. Értem én, hogy szívás így az élet, és nem tehetsz róla, de szar dolgok mindenkivel történnek, felnőtt vagy, oldd meg és lépj ki ebből, ahogy annyi ember feldolgoz családi tragédiákat, nemi erőszakot, testi fenyítést, lelki bántalmazást, anyagi csődöt, neked is mennie kell.

Aki ebbe beleroppan és nem tud kimászni belőle, az nem illik hozzám. Mindenkivel történnek sz.r dolgok, nem hat meg más problémája.

2017. febr. 16. 20:06
 40/52 A kérdező kommentje:
Meg mi az a baromság, hogy autista gének öröklődnek ezt honnan veszed? És mi van, ha igen? Ugyanolyan emberek vagyunk, mint te. És mondtam az előbb, hogy nem biztos, hogy az vagyok, mert akkoriban olyan volt az állapotom. De látom olvasni is képtelen vagy. Mivel elég egoista vagy. Az meg, hogy nem hat meg más problémája az is azt bizonyítja, hogy pszichopata vagy.
2017. febr. 16. 20:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!